sinan430
Üye
skype daskype aramasında sesi hoparlöre verir, normal konuşmayı da hoparlöre alınca ana hoparlörden ses geliyorsa yani sadece üstteki konuşma hoparlöründen ses gelmiyorsa servislik görünüyor.
skype kullanırken de ustteki hoperlörden ses geliyor normal telefonla konuşur gibi yaniskype aramasında sesi hoparlöre verir, normal konuşmayı da hoparlöre alınca ana hoparlörden ses geliyorsa yani sadece üstteki konuşma hoparlöründen ses gelmiyorsa servislik görünüyor.
o zaman başka bi sıkıntı varskype da
skype kullanırken de ustteki hoperlörden ses geliyor normal telefonla konuşur gibi yani
o zaman başka bi sıkıntı vardonanımsal değil yazılımsal gibi duruyor, ya da sim kart/operatör hatası??
Windows ta var music+ diye yeşil logolu olan sd kartada aktarıyorarkadaşlar bu android ve windowsta resimli albüm kapaklı müzik indirme uygulamaları varsa bildiğiniz yazabilir misiniz her ikisindeden de olur
arkadaşlar bu android ve windowsta resimli albüm kapaklı müzik indirme uygulamaları varsa bildiğiniz yazabilir misiniz her ikisindeden de olur
WP TP 10 son güncellemesi de yüklü...
bu arada Muzik ve OneDrive de güncellendi..
L920 de güncelleme sonuçlanmıyor... Yani güncelleme başlıyor, yükleme aşamasında %90 larda iken güncellemeden çıkıyor.. ve yüklemiyor..
aynı şey bende de oluyor niye böyle bilmiyorum bendeWP 10 TP yüklü lumia 920 de her hangi bir nedenle telefonu kapatıp açtığımda her seferinde ekranın sol alt köşesinde kırmızı yazıyla "Not For Resale" diye bir uyarı alıyorum
Ancak, telefonda veya uygulamalarda bana yansıyan bir problem göremiyorum..
Böyle bir uyarı ile karşılaştınız mı?
WP TP 10 son güncellemesi de yüklü...
bu arada Muzik ve OneDrive de güncellendi..
L920 de güncelleme sonuçlanmıyor... Yani güncelleme başlıyor, yükleme aşamasında %90 larda iken güncellemeden çıkıyor.. ve yüklemiyor..
Aynı sorun bendede var uygulamalar güncellenmiyor sıfırlasak düzelirmi
aynı şey bende de oluyor niye böyle bilmiyorum bende
Sistem dışı uygulamalarda yazdığın gibi olur..Güncellenmeyen uygulamaları kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi fakat OneDrive öylece kaldı
Sagolasin onu biliyorum da androidde bulamadim oyle birsey hic olmazsa muzik duzenleme tarzi iyi bir uygulama yok mu bu nasil bir uygulama bolluguWindows ta var music+ diye yeşil logolu olan sd kartada aktarıyor
O zaman niye o kadar para verip nokia ismini aldı anlamak mümkün değil..'Nokia' Gitti 'Microsoft' geldi!
nokia ismini anlaşmaya gore 2016 q4 çeyreğine kadar kullanabilir o tarihten sonra kullanamaz, sanırım microsft nokia anlaşması yakında tamamen bitiyor.O zaman niye o kadar para verip nokia ismini aldı anlamak mümkün değil..
nokia ismini anlaşmaya gore 2016 q4 çeyreğine kadar kullanabilir o tarihten sonra kullanamaz, sanırım microsft nokia anlaşması yakında tamamen bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?