luckysleven
Üye
Ya arkadaslar youmusic den neyi indirmek istesem video korumali diyor. Benim video ile isim yokki ben mp3 olarak indirmek istiyorum onada izin vermiyor. Varmi tavsiye edebileceginiz youmusic gibi direk telefona indiren uygulama ? Youtube alt yapisini kullanmasi lazim ama diger muzik indirme uygulamalari 10 taneden 6 sini anca buluyor cunku
Müzik indirin, gayet güzel bir mp3 indirme programı, ayrıca youtube dışında başka kaynaklardan da indiriyor ...
Windows Phone için "Müzik Indirin" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla hocam ben başında 1 dk boyunca bekledim ama ikisi de düşmedi. Yani yakalayamadım. Ama o 1 dk içinde pilin değeri yüzde kaç değişebilir ki?Pil tasarrufunda ki %'de anlık güncellenmiyor mu ?
Üst bardaki %'de ye göre 1dk. geriden geliyor
Pil tasarrufunda ki %'de anlık güncellenmiyor mu ?
Üst bardaki %'de ye göre 1dk. geriden geliyor
Valla hocam ben başında 1 dk boyunca bekledim ama ikisi de düşmedi. Yani yakalayamadım. Ama o 1 dk içinde pilin değeri yüzde kaç değişebilir ki?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar hiç telefonu çalışır durumda olmasına rağmen ekranın birden gittiği (karardığı) olan oldu mu? demin 1320si olan arkadaşım aradı (başka telefondan) onun tel öyle olmuş, arandığında telefon çalıyor, kilit tuşuna basınca çıkan "çık" sesi geliyor filan dedi ama ekran yok dedi, ben de soft reset attırdım tarif edip ekran gelmiş açılmış sonra. neden olabilir merak ettim? hiç başına gelen oldu mu daha önce?
pfd desem o ne der banaBugün benimde başıma geldi, pfd yüklü olduğundan olma ihtimali var diye soft reset atıp geçtim. Eğer kararlı sürümü kullanıyorsanız olmaması lazım ...
arkadaşlar hiç telefonu çalışır durumda olmasına rağmen ekranın birden gittiği (karardığı) olan oldu mu? demin 1320si olan arkadaşım aradı (başka telefondan) onun tel öyle olmuş, arandığında telefon çalıyor, kilit tuşuna basınca çıkan "çık" sesi geliyor filan dedi ama ekran yok dedi, ben de soft reset attırdım tarif edip ekran gelmiş açılmış sonra. neden olabilir merak ettim? hiç başına gelen oldu mu daha önce?
Arkadaşlar bana bir yardim edin. Lumia720 nin ne ön kamerasını ne arka kamerasını çalıştıramıyorum. Uygulamaya giriyorum hemen atıyor ana ekrana dönüyor. Hadi arka kamera bozuldu ayni anda ön kamerada mı bozuldu ? Ve bir anda oldu takır takır çalışıyordu.
Birşeye daha dikkat ettik flaş uygulaması yükledim flaşta açılmıyor. Ama bu sefer de ön kamera ne alaka açılmıyor ? Soft reset hard reset versiyon düşürme herşeyi denedim ne telefonu kamera uygulaması nede mağazadan başka bir kamera uygulaması açılmıyor hemen atıyor. Sadece panorama uygulamasından atmıyor ama onda da kamerayı açmıyor siyah ekranda kalıyor. Birde selfie uygulamasını denedim onuda açmıyor.
Kısaca kameralar komple iptal. Ne yapmak lazım servise vermek dışında ? Garantisi yok ve telefonu hediye vereceğim biryere düzeltmem lazım bunu. Bu arada 8.0 a dönmek için recovery kullandım ama 8.1 in başına donuyor devamlı
Nsu ile wp 8.1 versiyonuna dönüş yaparsınız. Sizin sorununuz donanımsal galiba. Nokia veya Microsoft care servislerinden fiyat isteyiniz bence. Flaş için bir de bu programı deneyin isterseniz.
Windows Phone için "Super Tool" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihaz modeli neydi?Zaten ne olduysa güncellemeden sonra oldu. 8.1 den once çalışıyordu. Donanımsal olduğunu varsayalım iki kameranın ayni anda iptal olması çok saçma. Benim 8.1 den önceye dönmem lazım onu nasıl yapabilirim ? Bu seferde olmazsa rafa kaldırırım telefonu zaten garantisi bitmiş üzerinden 20 model geçmiş cihaza para harcamam : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?