İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Beyler Microsoft 20 £ lik hediye kartı vermişti ya, 10 £ kalmıştı ama bugün baktım 0 a düştü neden öyle oldu?

4MaGuS

Üye

farklı modernlerle deneme yapın birde

Tepkiler: hironakamura
Bu lumia denim tam olarak ne oluyor bi anlatsanız

dawid

Üye
arkadaşlar bi sorum olucak tel:l920. geliştirici surumunden NSRT ile orjinal cyan yukluyoruz ya.acaba sizde kac gb indiriyor yazılımı

Evet bu rakam navifirmden indirmiştim daha önce lumia 920 dosyaları nsrt de aynı dosyaları indiriyor zaten

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar snapchat kullanan var mı varsa mail filan atalım orjinal uygulama gelsin artık arkadaşlarım birşey atıyor yarım saat sonra görüyorum olmaz bu böyle

arkadaşlar biliyosunuz "Zil+Bildirimler" ses seviyesi sessiz de olmasına rağmen kulaklık takılı iken whats app messenger vs gibi uygulamalardan bildirim gelince ses çıkıyor bu yeni gelen güncellemelerde bu ayrılmış ses kontrolleri geliştirilecek mi ? yabancı forumlarda herhangi bir bilgiye rastlayan var mı ?

emz

Üye

Kulaklık takılıyken ses seviyesini ayarlamaya başladığımızda o üstteki çubukta aşağı büyüme özelliği var aynı normaldeki gibi. Açtığınızda orada zil sesi duruyor sağ altta. Ona basarak kapatılabiliyor yada açılabiliyor

Benim 820'nin hem usb şarj girişi hem de kulaklık girişi soketleri tutmaz hale geldi. Bazen şarj kablosu pat diye yerinden çıkıyor. Kulaklık soketi de bastırınca tık diye oturmuyor. Her an yerinden fırtacakmış havası var [fırtmak= yerinden çıkmak bilmeyenler için )]. Napmak lazım önerisi olan varmı?

4MaGuS

Üye
tek çare servise gönderip girişlerin değiştirilmesi başka çare yok

Tepkiler: maydinmaydin
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lumia 630 aldım müzik dinlemek için kulaklı taktımda ( listening ) diye yazı çıkıyor bu yazı engelleyemiyrum bu sorun nedir çozum arkadaşlar yardım

emz

Üye
Arkadaşlar, bundan yaklaşık 1-2 ay önce bir GTA San Andreas xap'ı vardı mağazada. Başka bir geliştirici koymuştu. Onun linki hala var mı? Kurmaya çalışıcam da bakalım olacak mı? Bulabilen olursa yazarsa sevinirim.

emz

Üye
Sanrım buldum :Aksiyon - Gta San Andreas 512 MB Versiyon | Sayfa 2 - MaxiCep
Ama oradaki linkteki uygulama uçmuş. Bana unlock olmadan yapacak bi'şey lazım çünkü unlock yapamıyorum. İnternet yok bildiğiniz üzere. Bana ya onun gibi parasızı, ya da hediye çeki tarzında birşey lazım. Vallahi 12 ₺ verecek bütçem yok bir oyuna. O paraya gider döner yerim. O nedenle bir çözümü olan lütfen paylaşsın

skynet

Üye
Pfd'den midir nedir oyun oynarken veya video izlerken ses birden kesiliyor ve telefonu aç kapa yapmadan da düzelmiyor ?