Usengecligimden aslinda yani eyer kararli surume gectigimde kesin duzelecegini bilsem hemen donerim : ) ama biraz daha bekleyeyim belki duzelir diye diye bu hale geldi artik kararliya donmek gerek sanirim
Hocam bana bir link vermistin ya o linki bir daha verirmisin
bu uygulama kurulu ve hsabınız açık mı eğer bu şekilde hata veriyorsa uygulamayı silip tekrar oturum açıp dneeyin bunlar kurulu değilse kurmanız gerekiyor
Çoğunlukla kullandığınız sayfaları Sık kullanılanlara ekleyin ya da WP8.1 Lumia Cyan sürümünü kullanıyorsanız bir önceki sayfaya geçmek için ekranı soldan sağa, ileri sayfaya geçmek için sağdan sola doğru parmağınızla sürükleyin.
Arkadaşlar telefonum Lumia 920 ve şarj berbat illallah ettirdi yani. Kalibrasyon da işe yaramıyor. GDR1 kurulu Cyan la birlikte. Ayrıca 3-4 saat olmasına rağmen son şarjdan geçen süre 1 saatten az kalan 1 saatten az diyor. Sizlerde nasıl bu durum?Ayrıca birde mesela mesajdan geriye basıp çıktım ama arkada hep açık kalıyor. Mesajlar bölümünden bir daha açtığımda o da arkaya geçiyor derken arkada aynı mesajlaşma penceresinden 4-5 tane oluyor. Eskiden böyle değildi. Windows tuşuna basınca arkaya alırdı aynı mesaj yerinden falan bir sürü açık kalıyor.
şarj olayı uzun süre netten bişeyler indirdiği için oluyor.neti kapat pil tasarrufunu aç şarja bırak.tam dolana kadar uğraşma.dolunca çıkar bak şarj durumuna.arkada mesajların açık kalması olayı bende de var.çözüm bulamadım henüz
şarj olayı uzun süre netten bişeyler indirdiği için oluyor.neti kapat pil tasarrufunu aç şarja bırak.tam dolana kadar uğraşma.dolunca çıkar bak şarj durumuna.arkada mesajların açık kalması olayı bende de var.çözüm bulamadım henüz
bu uygulama kurulu ve hsabınız açık mı eğer bu şekilde hata veriyorsa uygulamayı silip tekrar oturum açıp dneeyin bunlar kurulu değilse kurmanız gerekiyor
oturum açtıktan sonra yazılım güncelleme ye gelen anyı kabul edeyim demi
ama bn beta surumu yuklemıyexem ki bmde 8.1 chan yuklu zahten sadece GDR 1 nasıl yuklecem
Yöntem sabit değişmiyor, konu eski olduğu için öyle geldi sanırım hangi versiyonda olduğun önemli değil. Ön izleme sürümünü sadece o şekilde yükleyebiliyoruz.
Yöntem sabit değişmiyor, konu eski olduğu için öyle geldi sanırım hangi versiyonda olduğun önemli değil. Ön izleme sürümünü sadece o şekilde yükleyebiliyoruz.
arkadaşlar merhaba bi sorunum ortaya çıktı daha önce yoktu arama yaptıktan sonra ekranda solma oluyor daha önce birileri yazmıştı bunu nasıl çözüyoruz tel l920 8.1 cyan gdr1 yüklü yardım edebilirseniz sevinirim
arkadaşlar merhaba bi sorunum ortaya çıktı daha önce yoktu arama yaptıktan sonra ekranda solma oluyor daha önce birileri yazmıştı bunu nasıl çözüyoruz tel l920 8.1 cyan gdr1 yüklü yardım edebilirseniz sevinirim