komando04
Üye
arkadaşlar nokia haritalarin guncellemeden sonra verdigi hata giderilmiştir. Artik magazadan guncellemeyi yapabilirsiniz. Bilgi nokia'dan teyit edilmiştir.
arkadaşlar nokia haritalarin guncellemeden sonra verdigi hata giderilmiştir. Artik magazadan guncellemeyi yapabilirsiniz. Bilgi nokia'dan teyit edilmiştir.
bana hiç harita güncellemesi gelmedi Alikemal abi son sürüm kaç ki acaba? Bide Ali abi mağazada 3 adet güncelleme vardı 2sini sorunsuz yaptım bir tane ekstralar+bilgi güncellemesi var sürekli hata kodu veriyor nedendir acaba abi.
Geçmiş olsun artık keyfini çıkarın.
Evet düzelmiş, güncelledim şimdi.
Haber için teşekkürler dostum.
Güncellemeler mağaza live tile'ında kendliğinden görünüyor belirli aralıklarla.
Sadece "Nokia Haritalar" uygulamasının güncellenmesinde sıkıntı vardı.
(Harita güncellemesi değil, programın güncellemesi)
Programı güncelleyince bir daha açılmıyordu.
Gerekli düzeltme yapılmış.
Diğer güncellemelerde ise herhangi bir sıkıntı olmaması lazım.
Nokia Ekstra+Bilgi, Bakım v.s v.s gibi uygulamalar sorunsuz güncelleniyor.
valla abi 8binle başlayan sürekli hata veriyor
Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?
Uygulamayı uygulamalar listesinden kaldır. Sonra mağazadan tekrar yükle.
Eğer düzelmezse muhtemelen Nokia Destek'ten yardım/bilgi alman gerekecek.
arkadaşlar bende yeni beyaz lumia 920 aldım. Telefonu elimde sağ sola salladığımda içinde bir şeyin oynadığını hissediyorum. Acaba hepsi böylemi yoksa telimde sorunmu var?
arkadaşlar bende yeni beyaz lumia 920 aldım. Telefonu elimde sağ sola salladığımda içinde bir şeyin oynadığını hissediyorum. Acaba hepsi böylemi yoksa telimde sorunmu var?
kablosuz şarj çipinden geliyor olabilir cihazı nereden aldınız turkcell mi nokia shop mu?
merhaba turkcell iletişim merkezi - kutu üzerinde genpa logusu var. Genpanın cihazı.
Değişim talebinden bulunmalımıyım?
içime kurt düşürdünüz yaalmaya nietim vardı ama böyle sorunlar var diyorsunuz şimdi aklım note 2 ye kayıyor ya :/
Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Donanımsal olarak gayet iyi.
Yalnızca WP8'in güncellemelerle giderilmesi gereken ufak tefek eksikleri var.
Onlar da 2 ay içerisinde tamamen giderilmiş olacak muhtemelen.
Özellikle Lumia 920'nin ekranına, netliğine, gece çekimlerine, Nokia'ya özel uygulamalara hasta olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?