O videoyu yayınlayan sayfadaki videolarda da adı geçiyor, baktım biraz adam tam olarak kendi alanı ile ilgili araştırmacı Microsoft Researchte başarılar ne diyelim.
Beyler Soulcraft kurdum sonra bir takıldı hala kendine gelemedi telefonuda kapatamıyorum öylece kaldı
Lumia 1020 kullanıyorum sim deliğinin sağındaki delik ne işe yarıyor merak ettim acaba o işimi görevilir mi
Edit : Şimdi Kendiliğinden yeniden başladı neyse hemen sileyim oyunu : ))
Beyler Soulcraft kurdum sonra bir takıldı hala kendine gelemedi telefonuda kapatamıyorum öylece kaldı
Lumia 1020 kullanıyorum sim deliğinin sağındaki delik ne işe yarıyor merak ettim acaba o işimi görevilir mi
Edit : Şimdi Kendiliğinden yeniden başladı neyse hemen sileyim oyunu : ))
Mikrofon olmasın durduk yerde zarar açma kendine pc değil bu reseti yok Böyle durumlarda hemen soft reset ses kısma+güç butonuna basılı tutuyoruz.Klavyede problem var ön izlemeden sonra oluştu, arasıra kilitleniyor kendini resetliyor 3sn sonra.
Mikrofon olmasın durduk yerde zarar açma kendine pc değil bu reseti yok Böyle durumlarda hemen soft reset ses kısma+güç butonuna basılı tutuyoruz.Klavyede problem var ön izlemeden sonra oluştu, arasıra kilitleniyor kendini resetliyor 3sn sonra.
Kulaklığın sağ tarafından ses gelmeme sorunu yüzünden resmen telefondan soğuma noktasına geldim..bugun de aynı şeyi tekrarladı.. Yazılımsal olduğu aşikar..ancak buna neden olan sorunu hala bulabilmiş değiliz..hatta bu problemi yaşayan hiçkimse bu soruna çözüm bulamamış..ben telefonu sürekli restart etmek zorunda değilim..nerede kaldı o zaman stabilite.. Bununla ilgili sürekli geri bildirim atıyorum..umarım çozecekler..yoksa sırf bu yüzden istemeyerek de olsa wp ye veda edebilirim..bu problemi yaşayan diğer arkadaşlar sizde şuphelendiğiniz uygulamaları yazın lütfen..bulalım asıl sebebini..
Orjinal sürümü verilmemiş program yüzünden telefondan soğuyanlar, bence ÇOK ABARTIYORSUNUZ.
Bir düşünsenize Bir ressamın resmini bitirmeden önceki ilk kara kalem taslağına karalamasına bakıp tualden soğuyorsunuz Hatta çerçevesinden... Komik olmayın.
Orjinal sürümü verilmemiş program yüzünden telefondan soğuyanlar, bence ÇOK ABARTIYORSUNUZ.
Bir düşünsenize Bir ressamın resmini bitirmeden önceki ilk kara kalem taslağına karalamasına bakıp tualden soğuyorsunuz Hatta çerçevesinden... Komik olmayın.
Aynı görüşte değilim. Süreler ve gecikmeler konusuna isyan edenlere herkes hak veriyor zaten. Ama benim sözüm TASLAĞA isyan edenler içindi.Ayrıca Ressam örneği bence çok güzel bir benzetme. O ressam uzun süredir var olan ünlü bir ressamda olsa (Microsoft). Gecikmesine de isyan edilebilir. Ama daha güzel yapmak için uğraştığı resmin ilk boyanmamış taslağına bakıp kötü resim demek saçma olmaz mı? (Ön izleme sürümüne bakıp beğenmedim kötü bu) gibi.