İnşallah sorun donanımsal değildir. Daha önce çalışıyor diye hatırlıyorum. O yüzden yazayım dedim acaba lumia black yazılımından dolayımı böyle oldu onuda bilmiyorum. Zaten cortana geldiğinde de aynı problem devam ederse değiştireceğim telefonu.
Yardımlarınız için teşekkürler.
İnşallah sorun donanımsal değildir. Daha önce çalışıyor diye hatırlıyorum. O yüzden yazayım dedim acaba lumia black yazılımından dolayımı böyle oldu onuda bilmiyorum. Zaten cortana geldiğinde de aynı problem devam ederse değiştireceğim telefonu.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Geçenlerde çok enteresan bir şey oldu telefonda. Arama listesinde disabled olmuş halde (kayda ait tüm yazı ve telefon ikonu gri) bir kayıt ortaya çıktı. Dokunulduğunda arama da yapmıyor kişiyi de açmıyor. Yaşayan var mı aynı sorunu?
Geçenlerde çok enteresan bir şey oldu telefonda. Arama listesinde disabled olmuş halde (kayda ait tüm yazı ve telefon ikonu gri) bir kayıt ortaya çıktı. Dokunulduğunda arama da yapmıyor kişiyi de açmıyor. Yaşayan var mı aynı sorunu?
Telefonu bügün güncelledim fakat sorun cortanada da devam etmekte. Dışardan herhangi bir şekilde sesi algılamıyor. Ama kulaklıkla iyi çalışıyor.( cortananın her şeyi yanlış algılaması dışında ) Yarın ilk iş servisi aramak. Yardımlarınız için teşekkürler
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim o yüzden buraya yazıyorum. Nokia bh 218 Bluetooth kulaklık kullanıyorum karşı tarafın sesi çok az geliyor. Wp 8.1 ile düzelir bekleyeyim dedim ama hala aynı. Çözümü var mı bunun