ey maşallah o ne öyle? bende Ayarlar 104MB görünüyor.dikkatimi çekti de, boyutun büyük kısmı Uygulama Verisi olarak görünüyor (açık mor) bende o kısım çok ama çok küçük bi çizgi.
Üst üste birkaç reset (ses kısma ve güç tuşuna birlikte basıp parmakları çekmeden telin kapanıp birkaç saniye sonrasında titremesine kadar bekleyerek, titreme ile tuşları serbest bırakarak telin restart olmasını sağlamak) işe yarıyor. Bunu birkaç kez üst üste deneyin guncellemeniz varsa patır patır dökülecekler. (YkPkY nickli arkadaşımıza bu çözüm önerisi için tekrar teşekkürler).
Arka planda hiç bir uygulama açık tutmadığım halde 1.5 saat telefonu elime almadım %90 olan şarjım %30'a düşmüş ve telefonu elime aldığımda da hafif bir sıcaklık vardı bunun sebebi sizce ne olabilir ?
Edit; Sorun system tiles uygulamasından kaynaklanıyormuş kaldırdım şarj sürem normale döndü
arkadaşlar yardım edrmisiniz Black güncellemesini yükledikten sonra glance screen de hatalar olmaya başladı her seferinde açılmıyor tuşların kilidini açıyorum sonra kilitleyince glance çalışıyor bazen de hemen çalışıyor Black ten önce çok iyi çalışıyordu