PureFood
Üye
arkadaşlar cihazını sakarya telekom'a götüren oldu mu daha önce tamir için?
ve genpa'nın teknik servisi kendisinden alınmamış olsa bile nokia marka cihazları tamir ediyor değil mi?
genpa kvk nokiayı bıraktı.ilgilenmiyolar artık bayağıdırarkadaşlar cihazını sakarya telekom'a götüren oldu mu daha önce tamir için?
ve genpa'nın teknik servisi kendisinden alınmamış olsa bile nokia marka cihazları tamir ediyor değil mi?
benim hoparlörden çok az cızırtılı ses geliyor ama vermek istiyorum servise bir baksınlar.çok eskiden başka bir nokia'mı sts'ye vermiştim.
kvk bıraktı ama genpa bırakmadı diye biliyorum.genpa kvk nokiayı bıraktı.ilgilenmiyolar artık bayağıdır
ben de 5320xm'yi 4 kere servise verdim. Bir kez sts, uç kez teleservice. Dördüncüsünde değişim istedim anakartı değiştirmişler. Bataryayı çıkarınca anladım. Nokia kom.a.ş. Yazmıyordu. Yıl 2010 ortası bu arada. 4 yıl olacak.
genpa ücretli yapıyor benim bildiğim?
aynı durum kamera uygulamasında da geçerliarkadaşlar şunu dener misiniz.
ekran döndürme 'kilitli,dikey' durumunda olsun. Ayarlardan hakkında kısmına gidin telefonu yaturın. Bende kilitli olduğu halde telefon yan döndü. İlginç geldi. Sizde de böyle mi?
telefonun direk hafızasına atarsanız yer falan sorun değilse bende küçük programlar direk kuruluyor 920 hafıza kartı takılamayan cihazlarda öyle anında yüklüyor onun dışında mağazada sd kart seçeneği çıkıyor sizin içinArkadaşlar bu indirdiğimiz xap uzantılı oyun dosyasını hem telefona hem sd karta attım ama bir türlü telefonda nerede bulamadım. Oyunu oradan kurmak istiyorum, kuramıyorum. Telefonda nasıl bulacağım bu dosyayı?
Tamam buldum, mağaza bölümünde çıkıyormuş SD kart seçeneği.
merhaba arkadaşlar
lumia520 kullanıcısıyım.gdr 3 yüklemiştim daha önce.magaza güncellemeleri otomatik olarak mağazada gözükmüyor Elle yapmak gerekiyor.Bunun çözümü varmıdır acaba?ayrıca telefonun sanal klavyesinin tuşları çok küçük.Farklı bir klavye varmıdır?Tskler
hocam teşekkürler halloldu.Fakat her seferinde manuel olarak mı yapacağım sildiğim anda kendisi otomatikman neden senkronize etmiyor.Facebooktan sildiğin kişi ilk senkronizasyona (eşitlemeye) müteakip telefondan da silinir. Eşitlemeyi manuel yapmak istersen Ayarlar/Eposta + Hesaplar'dan facebook hesabının üzerine basılı tut ve çıkan Eşitle seçeneğine tıkla tamamdır.
Rica ederim. Sistem, hesaplarınızdaki kişilerinizi belli aralıklarla denetler ve değişiklikleri otomatik olarak eşitler. Bunu hemen (anlık olarak) yapmıyor olmasındaki sebep ise, veri bağlantı ücretlerinden tasarruf sağlamaktır. Yani özetle bu işlem içinde yedeklemede ki mantık geçerlidir.hocam teşekkürler halloldu.Fakat her seferinde manuel olarak mı yapacağım sildiğim anda kendisi otomatikman neden senkronize etmiyor.
Mağazada ilgili uygulamaya girip satın al dediğinizde bu uygulamayı zaten satın almıştınız diyor ve yükleme seçeneği geliyor.Satın alınan uygulamaları nasıl getiriyoruz teli sıfırladıktan sonra
güzel bir soru normalde yedeklemeler skydriveda gözükse belki müdahale edilebilir ancak hiç bir şekilde görünmüyor ve bu şekilde şuanlık yapılamıyor gibiArkadaşlar telefonda kayıtlı olan microsoft hesabında ki herşeyi (yedekleme, satın alınan uygulama, rehber vb.) başka bir hesaba aktarmanın herhangi bir yolu var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?