beats
Üye
usb portunda sıkıntı olabilir ama yine de aygıt yöneticisini aç telefonu pc ye tak taktıktan sonra donanım taraması yapacak RM-XXX koduyla çıkacaktır kontrol et yoksa cihaz yazılımı pc ye yüklememiştir bir de windows 8in wp uygulaması yüklü mü ?620 de yeni bi sorunum var telefonu kendi usbsi ile bilgisayara baglıyor telefondan normal sesi geliyor bilgisayardan normal usb felan taktıgında gelen ses geliyor fakat telefonu bulmuyor telefon şarj oluyor gözüküyor bilgisayarım win8
arada banada yapıyordu denetim masasında aygıt ve yazıcılar kısmından wp de yüklü olan programı kaldır ve telefonu tekrar taktıgında en baştan kurması gerekiyor ve sorunsuz kullanabilirsin en kısa yolu bu galiba ben böyle yapmıştım620 de yeni bi sorunum var telefonu kendi usbsi ile bilgisayara baglıyor telefondan normal sesi geliyor bilgisayardan normal usb felan taktıgında gelen ses geliyor fakat telefonu bulmuyor telefon şarj oluyor gözüküyor bilgisayarım win8
mtp usb aygıtı yazıyor lumia iconu var üstünde ünlem var ne yapmam gerekusb portunda sıkıntı olabilir ama yine de aygıt yöneticisini aç telefonu pc ye tak taktıktan sonra donanım taraması yapacak RM-XXX koduyla çıkacaktır kontrol et yoksa cihaz yazılımı pc ye yüklememiştir bir de windows 8in wp uygulaması yüklü mü ?
deniyorumarada banada yapıyordu denetim masasında aygıt ve yazıcılar kısmından wp de yüklü olan programı kaldır ve telefonu tekrar taktıgında en baştan kurması gerekiyor ve sorunsuz kullanabilirsin en kısa yolu bu galiba ben böyle yapmıştım
şimdide lumia iconu bile gelmedi MTP usb aygıtı yazıyor sadecearada banada yapıyordu denetim masasında aygıt ve yazıcılar kısmından wp de yüklü olan programı kaldır ve telefonu tekrar taktıgında en baştan kurması gerekiyor ve sorunsuz kullanabilirsin en kısa yolu bu galiba ben böyle yapmıştım
geçenlerde abna denk gelmişti olması gerekiyor bir araştırın ve zaten teelfon içinde mesajlar kısmında var ayrıca niye istiyorsunuzarkadaşlar wpye Facebook Messenger gelicekmi bilgisi olan ?
programı kurdumu kendisi eğer kurmadıysa senin kurman gerekiyor onu daha önceden indirmişsindir yoksa link paylaşırız ve taktıgında görmesi gerek o zamanmtp usb aygıtı yazıyor lumia iconu var üstünde ünlem var ne yapmam gerek
deniyorum
şimdide lumia iconu bile gelmedi MTP usb aygıtı yazıyor sadece
geçenlerde abna denk gelmişti olması gerekiyor bir araştırın ve zaten teelfon içinde mesajlar kısmında var ayrıca niye istiyorsunuz
programı kurdumu kendisi eğer kurmadıysa senin kurman gerekiyor onu daha önceden indirmişsindir yoksa link paylaşırız ve taktıgında görmesi gerek o zaman
aygıt yöneticisinden kaldır sonra çıkar farklı bir usb porttan tak windows8 inmtp usb aygıtı yazıyor lumia iconu var üstünde ünlem var ne yapmam gerek
deniyorum
şimdide lumia iconu bile gelmedi MTP usb aygıtı yazıyor sadece
kurmadı 0 samsung ara kablosuyla denedim pc sürekli yeni cihaz takılmış gibi ötüyor link verir misingeçenlerde abna denk gelmişti olması gerekiyor bir araştırın ve zaten teelfon içinde mesajlar kısmında var ayrıca niye istiyorsunuz
programı kurdumu kendisi eğer kurmadıysa senin kurman gerekiyor onu daha önceden indirmişsindir yoksa link paylaşırız ve taktıgında görmesi gerek o zaman
bu uygulama var zaten olmuyor :/aygıt yöneticisinden kaldır sonra çıkar farklı bir usb porttan tak windows8 inLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwp8 uygulamasını yükle sonra aç cihazı pcye bağla
bunu indir kur birkurmadı 0 samsung ara kablosuyla denedim pc sürekli yeni cihaz takılmış gibi ötüyor link verir misin
bu uygulama var zaten olmuyor :/
indiriyorumbunu indir kur birLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada pc win7 mi 8 mi
pc win 8 şimdide böyle kaldı :bunu indir kur birLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada pc win7 mi 8 mi
kimse bilemez ama büyük ihtimal gelirarkadaşlar soruma cevap alamadım resmi Facebook Messenger gelicek mi
çözüldü mü problem ?kimse bilemez ama büyük ihtimal gelir
hayırçözüldü mü problem ?
sana aygıt yöneticisinden kaldır demiştim yine bulacaktı ya da onu güncelleseydinhayırDriver booster diye bi uygulama var onu açtım güncelledi düzeldi Yardım etmeye çalışanlara Teşekkurler .
kaldırdım tekrar ünlemli olarak geldi neyse teşekkurler yardımın içinsana aygıt yöneticisinden kaldır demiştim yine bulacaktı ya da onu güncelleseydinneyse çözüldüyse
tabikide bırakmaz öyle olsa bütün geliştirici telefonları garanti dışı olurdukaldırdım tekrar ünlemli olarak geldi neyse teşekkurler yardımın içindeveloper unlock garanti dışı bırakır mı
Teşekkurler nasıl alabilirimtabikide bırakmaz öyle olsa bütün geliştirici telefonları garanti dışı olurdu
ablam ankara üniversitesi hukuk fakültesinde okuyor üniversiteden alabilir mi ?öğrenci e postan varsa eğer (üniversiteden) onunla üye olarak bedavaya alabiliyosun yoksa yıllık 35 lira bi ücreti var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?