n000k
Üye
Sen bak bi gerçi benim ilgimi çekmiyor 2. Si ama. Deli gibi istenen bir oyunduHangi uygulama yada oyun için ?
Sen bak bi gerçi benim ilgimi çekmiyor 2. Si ama. Deli gibi istenen bir oyunduHangi uygulama yada oyun için ?
Aynen kardeşim. Kafamız rahatlıcak artık yaşasın ;-)aa temple run 2 gelmiş millet çılgın gibi bekliyordu kafamız rahat eder artık![]()
destek yok gelir inşallah ah microsoft ver şu apileri modern combat 4 ü nasıl oynardım kimbilir hatta konsol yanımda gezerdim herhaldeAdamdaki konsola bak oynadığı oyuna bak:

destek yok gelir inşallah ah microsoft ver şu apileri modern combat 4 ü nasıl oynardım kimbilir hatta konsol yanımda gezerdim herhalde![]()

bu tam olarak nasıl kullanılıyorki sadece bu oyun için mi yapılmış bu müthiş aletDesteği gelse de şöyle oynasak şu güzelim oyunları;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

konsolda sıkıntı yok android iosa göre de modelleri varmış, oyun lumia 520 de 60 frame alıyormuş kısıtlı bir destekle çalışıyormuş konsol tam destek sağlanamamış wp den dolayı çalışıyorlarmış üzerindebu tam olarak nasıl kullanılıyorki sadece bu oyun için mi yapılmış bu müthiş alet![]()
datasense yüzünden sınırlıyo olabilirmix radioyu hala yüklüyemiyorum indiriyor yükleniyor derken yeniden dene geliyor aynı şekilde tekrar ediyr
kullandığı telefon 925 değil mi ?konsolda sıkıntı yok android iosa göre de modelleri varmış, oyun lumia 520 de 60 frame alıyormuş kısıtlı bir destekle çalışıyormuş konsol tam destek sağlanamamış wp den dolayı çalışıyorlarmış üzerinde
evet 925kullandığı telefon 925 değil mi ?
sınırlama yok indiriyor zaten ama yüklemiyordatasense yüzünden sınırlıyo olabilir
12 ay geçerli fırsatlara yazdımskype de promosyyon kupanu ile grup sohpeti yapmaya izin veren bir kampanya başlatılmış galiba hebr şöyleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu alırsak şimdi ne kadar geçerli tam anlamış değilim
peki ben şidmi bununla neler yapabiliyorum grup sohpetleri falan varda biraz açarsanız normalde hep pc üzerinden skype kullanıyorum ama ücretsiz kısmını diğer kısmı hiç bilmiyorum12 ay geçerli fırsatlara yazdım
peki ben şidmi bununla neler yapabiliyorum grup sohpetleri falan varda biraz açarsanız normalde hep pc üzerinden skype kullanıyorum ama ücretsiz kısmını diğer kısmı hiç bilmiyorum
konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar var mı? Bu arada teli sıfırlamayı bile denedim ama nafile. Artık telimin sorunları Ön kamera tozu, arka flaşın çalışmaması, ön cam çatlağı ve son olarak ahize sorunuyla 4 soruna ulaşmış durumda
Tele servis garantidışı kalmış diyerek geçen sefer benden yeni telefon parasına yakın bir meblağ istemişti de kabul etmemiştim. Yılbaşı öncesi iyice canım sıkıldı.