4MaGuS
Üye
geri çekmiş olabilirler zaten tam olarak ne oldugu ve ne kadar kişi aldı belli degil yani deneme sürümü sonuçta herkeze paylaşmamış olabilirler siz denerken başka gdr3 2 partını alan varsa bir şey diyemiyecegim ancak zaten degiişen bir şey yok o kadar büyütmeyin benceArkadaşlar bu en son otadan verilen güncelleme hala bana gelmedi Bi çok yol denedim ama hala tel güncel diyo bölge değiştirdim ,devoloper uygulamasını yükledim kayıt oldum , teli Bi kaç defa resetledim ama nafile aynı sorunu yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı yardım lütfen artık tel güncellemesini kontrol etmekten yoruldum kaç gündür
arkadaşlar uzun zamandır güncellemeyle düzelir diye beklediğim sorunlar düzelmediği için bir de size sorayım dedim. 3 tane cihazım var o yüzden 3nüde sırayla yazacağım.
LUMİA 920
1. evde iken konumumu farklı yerde buluyor.
2. kamera ile fotoğraf çektikten sonra dikkat ederseniz ilk çektiğiniz anda renkler çok güzel ve daha net fakat sonra bi düzeltme oluyor netlik ve renkler daha solgun hale geliyor. hemen fotoğraftan bir kaç saniye sonra bu olay oluyor.
3. son gelen güncellemeden sonra bazen örnek olarak arama geldiğinde bütün renkler bilgisayarda yüksek karşıtlığı açtığında oluşan renkler gibi oluyor.
LUMİA 720
Cihaz kız arkadaşımda ama bende şahit oldum defalarca.
1. Cihazda biraz oyun veya uygulama yüklendiğinde kitlenip kalıyor. Bazen hiç kapanmıyor bile.
2. Durduk yerde donuyor ne kapanıyor ne tepki veriyor.
3. Ekran kilidini açmak istediğinizde bazen algılamıyor bu süre iki dakka veya 5 dakka sürebiliyor.
620 de ise
1. aynı şekilde donup kalma çokca oluyor.
2. Ekran kilidini açmak istediğinizde aynı şekilde algılamadığı oluyor.
ekran jelatini ile alakalı değil denedim.
bunlar dışında hatırlayamadığım sorunlar var onlarıda hatırlayınca yazarım.
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Soft Reset Atarak. Yani Elle formatSelam arkadaşlar kilit ekranına girilen kod unutulursa tekrar nasıl kod u sıfırlayabiliriz ?
soft format attım telefon kapandı ve yeniden açıldı fakat yeniden kod istiyor ? başka bi çözümü varmı ?
hard formatla düzelmezmi ?
dostum hard format attım düzeldi ..arkadaşlar ben modern combat ı satın almıştım şimdi hard format attığım için doğal olarak silindi,tekrardan nasıl yükleyebilirim ?düzelmez arkadaşım nsu ile Flash at ancak o şekilde çözebilirsin
hard formatta microsoft hesabı siliniyormu bilmiyorum ancak siliniyorsa aynı hesabı girin tekrar ve oyuna satın al dediğinizde zaten direk indiricek yani tekrar ücret falan ödemiyeceksenizdostum hard format attım düzeldi ..arkadaşlar ben modern combat ı satın almıştım şimdi hard format attığım için doğal olarak silindi,tekrardan nasıl yükleyebilirim ?
teşekkür ederim yönetici arkadaş da yardımcı oldu zaten eyw,ben pc ye format attıktan sonra silinen foto bilgi vs gerekli programla bilgilerin çoğunu tekrardan geri getirebiliyodum windows phone da böyle bi program var mı ? yada pc üzerinden böyle bişey yapma imkanımız var mı ?hard formatta microsoft hesabı siliniyormu bilmiyorum ancak siliniyorsa aynı hesabı girin tekrar ve oyuna satın al dediğinizde zaten direk indiricek yani tekrar ücret falan ödemiyecekseniz
onu yapmanız için ilk oalrak telefonu pc ye bagladıgınızda harici disk giib görmesi lazım ancak güncel akıllı telefonalrın hiç biri böyle degil ve direk kendi sistemini kurar bu yüzden pek olacağını düşünmüyorum ancak zaten sistemde yedekleme diye bir şey mevcut veya format atamdan önce gerekli resimleri falan skydrive veya buna benzer bir bulut ekranına aktarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum bu arada o kurtarma işlemini deneyim derim ama dediğim gibi pek ihtimal vermiyorumteşekkür ederim yönetici arkadaş da yardımcı oldu zaten eyw,ben pc ye format attıktan sonra silinen foto bilgi vs gerekli programla bilgilerin çoğunu tekrardan geri getirebiliyodum windows phone da böyle bi program var mı ? yada pc üzerinden böyle bişey yapma imkanımız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?