Sizlerdede varmı bilmiyorum ama benim konuşan kedide bir güncelleme var fakat güncelle dediğim zaman indirilenler kısmına ekran dönüyor ve boş duruyor uygulamayı silip tekrardan kursam bile markete girince güncelleme gözüküyor
L820 GDR3 önizlemesini yüklemiştim ancak bazı sorunlardan ötürü GDR2 ye yani AMBER'e geri dönüş yapmak istiyorum NSU ile cihazı bağladım da ise cihazın yazılım sürümü ve yüklenilmek istenilen yazılım sürümünün aynı olduğunu gördüm NSU ile buna rağmen güncellersem AMBER'e mi yoksa GDR3'ü yeniden mi yüklemiş oluyorum ... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler MaxiCep Ailesi ...
NSU'daki sürüm numaraları aynı görünüyor ama güncelleyerek AMBER'e geçişi yaparım tekrar ki dediğiniz Gibi beta sonuçta GDR3 teşekkür ederim yardımınız İçin deniyorum
Arkadaşlar şimdi oyun adıktan sonra kaldırıp tekrar kurunca sıkıntı olmuyor dimi(acemiyim işte)?bir de survival craftın deneme sürümü ile tam sürümü arasındaki fark nedir boşuna uğraşmayalaım yani
Beyler bu gün telefonu arabaya bağladım müziği açtım sonra X ile arkadaki uygulamaları kapattım yanlışlıkla müzik uygulamasını da kapattım ama müzik çalmaya devam etti : ) Nasıl uygulama sonlandırma bu ? : )
bence müziğin kapanmaması(pencereyi kapatınca) grekli bir özelllik...Sonuçta arkada pencerenin açık durması sürekli rahatsız edici bir olay bence yalnız müziği kapatamama yalnızca durdurabilecek olmamız cidden skıntılı bir olay...
Birde arkadşlar survival craftın demosunun farkı nedir tam sürümünden?
Beyler bu gün telefonu arabaya bağladım müziği açtım sonra X ile arkadaki uygulamaları kapattım yanlışlıkla müzik uygulamasını da kapattım ama müzik çalmaya devam etti : ) Nasıl uygulama sonlandırma bu ? : )
evet arkaplandan gitmiyor müzik çalara bir stop tuşu konsa çok iyi olur, sesi kullanan uygulamayı açmak ya da stop music gibi uygulama kullanmak gerekiyor