İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

SLH.55

Üye
ordaki resimleri gizlemeye veya silemiyorsun çok sorun olmuyor zaten benim için ancak senin için sorun oluyorsa facebook hesabını silmeden silinmez onlar malesef
Anladım kurcaladım tek yöndem o dediğin gibi hesabı kaldırmam gerekiyo.Karışık oluyo diye ben çözüm arıyodumda neyse kalsın

nabolant

Üye
aldığım tim e götürdüm sorun çıkarmadan değişim yaptılar önce siyah beğenip almıştım şimdi ellerinde tek beyaz olduğu için mecburen beyaz aldım, bu renkde fena değilmis kullandıkça hoşuma da gitti diyebilirim

YkPkY

Üye
hayırlı olsun

nabolant

Üye
sağol, şimdi 5800 dan lumia ya verilerimi aktarmaya çalışıyorum ama bluetooth baglantısı kurulmuyor bir türlü .rehberimi tim de aktarmışlardı ama notlar randevular vs. aktarmam lazım nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz

4MaGuS

Üye
bu programı denedinizmi işinizi görüceginizi düşünüyorum

beats

Üye
Nokia suitele de yapabilirsin

narnia16

Üye
İyi bari uğraştırmamışlar. Aslında olması gereken bu ama neyse. Geçmiş olsun

arkadaşlar gdr3de olduğu gibi developer preview hesabı ile 8.1 inde ön izleme sürümü yayınlanır mı sizce? yayınlanırsada ne zaman olur tahmini olan var mı

telefonu demin lavabonun deliğine düşürdüm ve çalışmamaya başladı ıslandı heryeri ne yapmam gerekiyor acaba

4MaGuS

Üye
telefonu demin lavabonun deliğine düşürdüm ve çalışmamaya başladı ıslandı heryeri ne yapmam gerekiyor acaba
telefon 620 degilmi telefonu tamamen aç pili sim hafıza kartını falan kurutmaya çalış hatta fönle üflete bilirsin ancak sıcak yaoma bence belki devrelere zarar verebilir kurumasını bekle akşama kadar ve iyice kuruduktan sorna bir miktar pirinç içine telefonu koy 1 gün bekle daha sonra telefonu açmayı dene bence

En büyük yanlışta bu zaten fön kesinlikle olmaz, cihaz içerisinde oksitlenmeye neden olur.

4MaGuS

Üye
En büyük yanlışta bu zaten fön kesinlikle olmaz, cihaz içerisinde oksitlenmeye neden olur.
olabilir onu düşünmedim hiç genelde bunu yapın derlerya aklıme bu geldi benimde en iyisi pirinç içine koymak daha iyi bir çözüm yok 1 gün beklesin içinde sonra test edin (peki soguk üflemekte zarar veriyormu fönde)

Son düzenleme:
abi kaloriferin üstüne kuru bi bez koydum ıslak değil telefonun parçalarını koydum beze orda duruyorlar zarar verirmi böledeaman neyse ney bozulursa bozulsun bende zaten değiştirmek için 1001 ve 1020 türlü bahaneler arıyordum

4MaGuS

Üye
sıcak zarar verir bence öyle yapma direk pirinç içine koy 1 gün beklesin onun içinde

Böyle durumlarda cihazın suyla temasından hemen sonra bataryayı çıkarmanız sizin için büyük bir avantaj. Sen yinede kendi imkanların dahilinde bir bez ile sil ve öyle beklet. Geçmiş olsun, inşallah sorunsuz açılır.

inşallah abi bozulursada bana 1020yi almak için sebepler doğuyor o zaman

Arkadaşlar dün akşam saat 23 de telefonu(L920)Full şarz ederek yattım.sabahleyin telefon kapanmış ve şarz bitmişti.sorun nedir acaba