kaçamak yapmak için uygulama rehber senkranizasyonu yok öyle int buldugun pinlerle muhabbet ediceksin yani bir tür chat sitesini uygulama yapmışlar gibi birşey
kaçamak yapmak için uygulama rehber senkranizasyonu yok öyle int buldugun pinlerle muhabbet ediceksin yani bir tür chat sitesini uygulama yapmışlar gibi birşey
Doğrudur, benim söylemek istediğim Pro cam'e ait kurulum dosyasını temin edip yüklemeye çalışsan dahi, cihaza yüklenecek uygulama yine Nokia cam olacaktır. çünkü (şimdilik) mağaza dışında uygulama yüklenemediği için xap kurulum esnasında mağazada ki (Pro cam'im güncellenmiş hali olan) Nokia cam uygulamasının son sürümü yüklenecektir.
Bence biraz bekleyin, çünkü Nokia Kamera tüm lumialar için resmi olarak yayınlanacak diye biliyorum. GDR3 yada Black güncellemesi ile muhtemelen tüm lumialar için mağazada olacak ve daha sağlıklı çalışır hale gelecektir. Bence siz şimdilik telefonun kendi kamera programını kullanın.
iki gündür ıe geri tusunu algılamıyor bir geri gitmek için on kere falan basıyorum neden olabilir hatta şuanda geri gidemiyorum sekmeyi kapatıp cıkıyorum