Windows Phone Admininden Bana Gelen Mail

Sponsorlu Bağlantılar

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Admininden Bana Gelen Mail
Hatırlarsınız bi aralar windowsun eksikleri hakkında belli başlıklar vardı bi sitede ve en çok olmasını istediğiniz eksiğe oy vererek onu üstlere çıkarıyodunuz . Sanırım bu siteden geldi bana mail .

Gelen mailin adresi :
[email protected]

Ve Bana gelen mail :

[h=1] Admin response[/h]An idea you follow has been updated:

30174
votes

+2 votes
[h=4] [/h][h=5](No Status)[/h]Thanks for your multi tasker suggestion. It’s always great to see such great feedback.While we can’t promise to ship every suggestion that gets submitted, we will be sure that our product development team receives your feedback. Keep those votes and suggestions coming!

Mobile GuruAdmin, Windows Phone

Ben translate ile falan çevirmek istemedim . İngilizcesi iyi arkadaşlar çevirirlerse sevinirim .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oy kullanan herkese geldi, sıkıntı yok :oke:
Bana da geldi.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Olay neki ? Bi gelişmemi var acep :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
Bende kullanmıştım, bana da geldi ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sadece söz konusu öneriye bir yorum yapılmış.

"Görev yöneticisi öneriniz için teşekkürler. Böyle güzel geribildirimler almak çok iyi oluyor. Sunulan her önerinin yerine getirileceği sözünü veremesek de, önerinizin ürün geliştirme ekibimize ulaşmasını sağlayacağız. Oylarınızı ve önerilerinizi göndermeye devam edin!"

• Beğen
Tepkiler: PureFood
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Tüh gereksiz bişeymiş :/ zaten o oylar yerine gidiyomu , gidiyosa önemseniyomu , önemseniyosa üzerinde çalışılıyomu , çalışılıyosa acele ediliyomu bunlar önemli . (h)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
PureFood

PureFood

Üye
Ben de şaşırmıştım gelince.

inşallah dikkate alırlar..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence herkesin yoğun olarak yüklendiği seçenekleri sistemin geleceği açısından dikkate almak zorundalar.
Ve en yoğun istenenler WP8.1'de öncelikli olarak gelecektir diye düşünüyorum :hmmm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
aynen bunu bende görünce heyecanlandıydım :) birde ingilizce bilmeyince internetteki çeviri siteleriyle ile hallettim zar zor :)

byibo

byibo

Üye
Bence herkesin yoğun olarak yüklendiği seçenekleri sistemin geleceği açısından dikkate almak zorundalar.
Ve en yoğun istenenler WP8.1'de öncelikli olarak gelecektir diye düşünüyorum :hmmm
bencede doğru söylüyorsun hala söz konusu bu tür eksikliklerin konuşulmaması lazım bence isteklerin bütünü bir telefonda olmaası gereken özellikler bu kadar beklettiklerine göre inşallah sorunlrımız çözülür ve artık bu sorunları çözmelidirler diye düşünüyorum

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben daha önce Feature Suggestions forumuna MS hesabımla giriş yapıp bana verilen 10 oy hakkımı dağıtmıştım oradaki önerilere. Bugün az önce bir kez daha girdim haftalar sonra ve 10 oy hakkım daha olmuş. Oy kullandığım eski önerilere baktım silinmiş mi diye hayır silinmemiş ve üstüne 10 oy hakkı daha vermişler. Birazdan onları da kullanacağım. Sizlere tavsiyem eğer daha önce hiç girip oy kullanmadıysanız ya da benim gibi haftalardır girmediyseniz bir uğrayıp oy kullanın.:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:hmmm bana niye 20 oy hakki verdiler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de toplamda 30 oy kullanmiş oldum:d:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hemen oyları kullandım, ihtiyaç duyulan geliştirmelere vote verdim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Üstad aslında bu feature suggestions'la ilgili forumda bir sayfa açılsa ve insanlara anlatsak nasıl girip oy kullanacaklarını falan nasıl olur?

daha önce bir kac kere yapmiştık ama unutuluyor veya yeni takip etmeye başlayanlar bilmiyor olabilir.

darkwaters

Üye
Bu yazıyı gördüğüm iyi oldu hemmen girdim kullandım 20 oyumu.
MS e şu güncellemeyi adam akıllı yapın adam olun lan mesajını verdim rahat olun hemmen hallederiz dediler :D

ali.cooper

Üye
Hatırlarsınız bi aralar windowsun eksikleri hakkında belli başlıklar vardı bi sitede ve en çok olmasını istediğiniz eksiğe oy vererek onu üstlere çıkarıyodunuz . Sanırım bu siteden geldi bana mail .

Gelen mailin adresi :
[email protected]

Ve Bana gelen mail :

Admin response

An idea you follow has been updated:

30174
votes

+2 votes

(No Status)

Thanks for your multi tasker suggestion. It’s always great to see such great feedback.While we can’t promise to ship every suggestion that gets submitted, we will be sure that our product development team receives your feedback. Keep those votes and suggestions coming!

Mobile GuruAdmin, Windows Phone

Ben translate ile falan çevirmek istemedim . İngilizcesi iyi arkadaşlar çevirirlerse sevinirim .

Sıkıysa bana mesaj atsalardı..... :aha::off::alkis

kursat99

kursat99

Üye
Ali Kemal Abi bi anlatabilir misin nasıl oy kullanacağımızı yada o konuyu bir hatırlatsan.