Telefon Tavsiyesi Windows Phone 8s By Htc

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
abi boşuna tartışıyorsunuz beni bir dinleyin , güzel veya kötü göreceli bir kavram , düşüncelerinizi diğer kullanıcılara kabul ettirmeye çalışıyorsunuz haliyle onlarda öyle olmadığını düşünüyor ve sizin tam tersiniz bir cevap veriyor sonra uzayıp gidiyor.
8s çok iyi bir cihazdır , HTC'de iyi bir marka.
fakat Windows Phone kralı ve en büyük uygulama ve ayrıcalığa Nokia sahip .
HTC güncellemeleri aylar önce alıyor fakat o güncelleme sadece Microsoft'un verdiği güncelleme , Nokia ise kendi telefonları için Microsoft'tan gelen güncellemelerin üzerinde çalışarak ek özellikler ekliyor ve karşımıza yeni özellikler çıkıyor.
Buda Nokia' nın diğer Windows Phone modellerden farkını açıklıyor.
olay budur ya
ister Nokia kullanırlar baktılar kendine uymuyor . Diğer modellere yönelir.
:D

• Beğen
Tepkiler: skynet

blackcemre

Üye
Ben olsam HTC 8S almam çünkü 1 ön kamerası yok 2 dahili hafıza 4gb artı artırılabilirlir hafızası yok onun yerine kendine ikinci el 700-800 tl arası lumia 920 al yada sıfır 620 al.

Bar_Fedaisi

Üye
Ben olsam HTC 8S almam çünkü 1 ön kamerası yok 2 dahili hafıza 4gb artı artırılabilirlir hafızası yok onun yerine kendine ikinci el 700-800 tl arası lumia 920 al yada sıfır 620 al.

Artırılabilir hafızası olmadığını nerden duydunuz acaba?

sekajmer

sekajmer

Üye
hafıza kartı takılabiliyor

fevzia

fevzia

Üye
ben 8s kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok ilerleyen zamanlar sd karta oyun yuklenirse dadından yinmez :D

acoustic

acoustic

Üye
Ben de 1 yıldır kullanan birisi olarak direk al derim. Hafıza evet biraz az fakat bir sorun ve problem yoktur eğer ki hafıza istiyorsanız htc 8 x alın derim

Üst Alt