Zafer Arslan
Üye
Windows Phone 8'in Çalışma Prensibi Nasıl..?
merhaba arkadaşlar...başlıkta da belirttiğim gibi windows phone 8 nasıl çalışıyor bunu öğrenmek istiyorum...
malum ben şu an androidli bir cihaz olan glaxy s3 kullanıyorum...
sizlerde biliyorsunuz ki android platformu arka planda çok uygulama çalıştırıyor...
cihaz ilk açıldığında en fazla 350-400 mb boş ram kalıyor zaten 200-250 mb rami grafik işlemci kullanıyor...
bir kaç oyun açıp kapatınca da ram şişiyor anlayacağınız eninde sonunda telefonda 200 mb ramla kalakalıyorsunuz...
ve arasıra kasılmalar olmuyor değil bazen telefonu tekrar başlatmam gerekiyor...
peki windows phone da bu çalışma sistemi nasıl bilgili arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum...
mesela telefon ilk açıldığında boş ram ne kadar...
grafik işlemci ne kadar ram kullanıyor..oyunlardan sonra takılmalar oluyormu...
bu ve buna benzer konularda beni aydınlatırsanız memnun olurum...
çünki sabırsızlıkla lumia 925 in ülkemize gelmesini bekliyorum...
malum ben şu an androidli bir cihaz olan glaxy s3 kullanıyorum...
sizlerde biliyorsunuz ki android platformu arka planda çok uygulama çalıştırıyor...
cihaz ilk açıldığında en fazla 350-400 mb boş ram kalıyor zaten 200-250 mb rami grafik işlemci kullanıyor...
bir kaç oyun açıp kapatınca da ram şişiyor anlayacağınız eninde sonunda telefonda 200 mb ramla kalakalıyorsunuz...
ve arasıra kasılmalar olmuyor değil bazen telefonu tekrar başlatmam gerekiyor...
peki windows phone da bu çalışma sistemi nasıl bilgili arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum...
mesela telefon ilk açıldığında boş ram ne kadar...
grafik işlemci ne kadar ram kullanıyor..oyunlardan sonra takılmalar oluyormu...
bu ve buna benzer konularda beni aydınlatırsanız memnun olurum...
çünki sabırsızlıkla lumia 925 in ülkemize gelmesini bekliyorum...