Windows Phone aşktır hayattır. Ama sistemin ne yazık ki çift çekirdekli işlemci ve 1 gb ram desteklemesi çok sinir bozucu. Ben oyun oynamayı çok severim o yüzden gözüm biraz androide kayıyor (Xperia Z gibi malum GPU Adreno 320 kullanıyor). Lumialar en fazla çift çekirdekli 1 gb ramli. Her ne kadar oyun performansını etkilemeycek kadar iyi bir sistem olsada GPU Adreno 225 ten ileri gidemediği için kafamı çok karıştırıyor .s
valla bu dediklerine göre senin tek sıkıntın stabilite olmuş ve o da Lumiaların hepsinde var. tabi 1gb ramli luma öneririm ilerde oyun sıkıntısı yaşama diye. emin ol aldığın zaman (bi arkadaşımızın da dediği gibi) "içine yağ kaçırmışlar sanki akıyo bu ya" diyeceksin![]()
piyasada senin bahsettiğin gibi gözünü korkutacak kadar ram ve işlemci isteyen oyun yok kardeş ne yaptın sen telefona call of duty 4 mü yükleyecen allah aşkına alt tarafı mobil oyun işte çift çekirdekli işlemci 1 gb ram ve adreno grafik işlemci daha ne istiyorsun
- - - Eklendi - - -
aynen dediğin gibi ben stabilite ve akıcılık istiyorum 1500 tl para verdim galaxy s3 e lanet telefon takılıyor arada ne anladım ben o işten . gersini sen düşün...şu dk sonra yerim androidi....gözümden düştü...
oyun uygulama her şey demek değil...
kardeşim emin ol yine yaşamazsın bak sana tüm samimiyetimle söylüyorum şuan galaxy s3 e real racing 3 yükle boşta kalan 250-300 mb ram ile çatır çatır oynarsın beeee çok büyütmüşsün sen bu oyun işini...telefon sonuçta kardeşim...hatırlasana 3310 da oynadığın yılan oyununu...Patron haklısında Max Payne, GTA gibi oyunlar gelsiğinde sıkıntı yaşarız. Real Racing3 vs vs
ya şimdi 3 boyutlu oyun oynuyorsun bu bile seni tatmin etmiyor...o zaman yılan oynarken zevkten dört köşe oluyordu millet...DOĞRU :tebrik:kardeşim emin ol yine yaşamazsın bak sana tüm samimiyetimle söylüyorum şuan galaxy s3 e real racing 3 yükle boşta kalan 250-300 mb ram ile çatır çatır oynarsın beeee çok büyütmüşsün sen bu oyun işini...telefon sonuçta kardeşim...hatırlasana 3310 da oynadığın yılan oyununu...Patron haklısında Max Payne, GTA gibi oyunlar gelsiğinde sıkıntı yaşarız. Real Racing3 vs vsya şimdi 3 boyutlu oyun oynuyorsun bu bile seni tatmin etmiyor...o zaman yılan oynarken zevkten dört köşe oluyordu millet...
telefona melodi yüklettim diye havalarından geçilmiyordu insanların....
şimdi işlemciyi beğenmiyorlar neymiş efendim 8 çekirdekli galaxy s4 olacakmış illa ....
hıııııı arkadaş pentagon güvenlik sistemine girecek ya o telefonla....
kardeşim sende biliyorsunki elinde milyarlarca lira değerinde telefon olupta ekrandaki widgetin yerini değiştirmeyi beceremeyen kullanıcılar var hala dünyada...
- - - Eklendi - - -
bana göre mobil oyun demek arcade tarzı hoplamalı zıplamalı oyun demek 4-5 inç arasındaki telefonda rpg tarzı yada similasyon oyun oynarken nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ama sonuçta telefon be çocuk oyunu gibi eğlence olmalı gaye bu zaten vakit geçirmek eğlenmek...
tample run...
subway srfers...
minion rush...
ne bileyim altın topla balon patlat bence mobil eğlence bu işte...
adam erinmeden üşenmeden telefona assassins creed yüklüyor sonrada boynu kırılıyor ekrandakini göreceğim diye eğilmekten...
işte sizlere iki farklı seçenek...herkesin zevki farklı...
ben şahsen buna eğlence demem...
5800 daki bounce oyununu defalarca oynamıştım ve her seferinde ayrı zevk veriyordu...benim eğlence alışkanlığım bu ve buna benzer oyunlar....
demem o ki android mağazadaki milyonlarca oyun benim için bir şey ifade etmiyor...
hayırlı ugurlu olsun kardeş güle güle kullan allahın izni ile bende 925 alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumGüzel haber lumia 920 aldım şu an![]()
hayırlı ugurlu olsun kardeş güle güle kullan allahın izni ile bende 925 alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
bu kadar bekledik bari biraz daha bekleyelimde gönlümüzce olsun beeeeeyw abicim ama bence o kadar bekleme al 920 kafan rahat

O programın adı hardwer testti galiba bendede yukluyfu telefonun özelliklerini göstermekle kalmıyor birsuru eklentisi vardı ve konuya gelince bendede o kadar ram boşta gösteriyordu nadir olarak 700 kusurlara iniyordu ama programı sildim çünkü pek işe yaramayan program tutmam telefonumda ama aklımı karıştıran wp8 2gb yer kaplıyor ve o kadar az ram yemesi nasıl oluyor anlamış değilim fakat çattur çuttur çalışıyor telefon o da ayrı birşey.![]()
Nova 3, Ie, Temple Run, Jetpack Joyride, Nokia müzik ve oyunlar sekmesi açıkken kalan ram 862 mb.
yok artıkişte beni cezbeden de bu zaten android telefonlara 2 gb ram bırakıyorlar ama hala kasılıyor cihazlar wp8 1 gb ram ile uçuyor maaşallah...
sanırım yılların yazılım devi microsoftun en derin bilgilerini içeriyor başka cevap yok...
varsın millet kötülesin hem yazılımı hem telefonu...
bilinçli kullanıcı neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor...
Microsoft nasıl yaptıysa iyi iş çıkarmış bu windows phone işletim sisteminde ki ram olayında gerçekten helal olsunNova 3, Ie, Temple Run, Jetpack Joyride, Nokia müzik ve oyunlar sekmesi açıkken kalan ram 862 mb.

Bunu gösteren Bi uygulama felan mı var
Çok iyi öyleyse.

) normal kullanımda zaten hiç bi takılma yok, ağır uygulamaları açınca bile olmuyor bendeBen geçen gün telefon yavaşlayacak mı diye birsürü uygulama açıp arkaplana atıyordum, ama sanırım bir yerden sonra en arkadaki programı otomatik kapatıyor? çok istemiştim lumianın takıldığını görmek, bütün uygulamaları açacaktım bunun için, ama olmadı takılmadı) normal kullanımda zaten hiç bi takılma yok, ağır uygulamaları açınca bile olmuyor bende
Maalesef en fazla 8 uygulama açabilirsiniz. 8'den sonra ilk açtığınız uygulama otomatik kapanır.