Haber Windows Phone 8 Mağazasına Yeni Oyun Spartan Runner.

Konu Sahibi
Windows Phone 8 Mağazasına Yeni Oyun Spartan Runner.
Hepimiz hergün yeni oyun uygulamalar indiriyoruz ancak hafıza ve şarj sorun olsada oyun oynamaktan vazgeçemiyoruz peki 8 bitlik oyunları severmisiniz ?
Flappy bird'den sonra 8 bitlik oyunlar çoğalmaya başladı nedeni ise para gelelim yeni gelen oyunumuzun tanıtımına windows phone 8 mağazası gün geçtikçe gelişiyor spartan runner adındanda anlaşılacağı gibi koşmalı bir oyun ve oyunda karakterimiz elinde silahıyla koşuyor ve önünüze çıkan düşmanları öldürüp daha fazla (Metre) Koşmanız oyunda 2 adet zıplama ve ateş simgesi konmuş ve biri zıplatıyor biri ateş ediyor oyun ücretsiz ve 512mb ram destekli.
İşte Oyunun Linki:::

Son düzenleme:

Invoke

Üye
Bunu çalıştırabilecek gpu üretildi mi?

Konu Sahibi
Komikli cümle kurmuştum. Oyun çok dandik duruyor hacı.
ama sürükleyici denediğim kadarıyla yani öyle basit bir oyun günümüzde flappy bird popüler olduktan sonra 8 bit devri tekrar başlıycak gibi ki bunun örneğini dün açtığım throne together microsoftun oyun konusundada görmüştük

Invoke

Üye

Ben görmemiştim bir bakayım. Ayrıca flappy bird tam anlamıyla çöp. Denemeye bile tenezzül etmedim ben. İstediği kadar popüler olsun.

Konu Sahibi
Ben görmemiştim bir bakayım. Ayrıca flappy bird tam anlamıyla çöp. Denemeye bile tenezzül etmedim ben. İstediği kadar popüler olsun.
Tamam bakın bende pek beğenmedim ama insan bulaşınca çıkamıyor maalesef flappy birden saten google play ve appstore de arrtık insanların psikolojisi bozulmasın diye flappy adında hiçbir yayınlanmaya izin yok verilmiyor