Haber Windows Phone 8 Mağazasına Yeni Oyun Spartan Runner.

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Mağazasına Yeni Oyun Spartan Runner.
Hepimiz hergün yeni oyun uygulamalar indiriyoruz ancak hafıza ve şarj sorun olsada oyun oynamaktan vazgeçemiyoruz peki 8 bitlik oyunları severmisiniz ?
Flappy bird'den sonra 8 bitlik oyunlar çoğalmaya başladı nedeni ise para gelelim yeni gelen oyunumuzun tanıtımına windows phone 8 mağazası gün geçtikçe gelişiyor spartan runner adındanda anlaşılacağı gibi koşmalı bir oyun ve oyunda karakterimiz elinde silahıyla koşuyor ve önünüze çıkan düşmanları öldürüp daha fazla (Metre) Koşmanız oyunda 2 adet zıplama ve ateş simgesi konmuş ve biri zıplatıyor biri ateş ediyor oyun ücretsiz ve 512mb ram destekli.
İşte Oyunun Linki:::

Son düzenleme:

Invoke

Invoke

Üye
Bunu çalıştırabilecek gpu üretildi mi? :blink:

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Komikli cümle kurmuştum. :D Oyun çok dandik duruyor hacı. :D
ama sürükleyici denediğim kadarıyla yani öyle basit bir oyun günümüzde flappy bird popüler olduktan sonra 8 bit devri tekrar başlıycak gibi ki bunun örneğini dün açtığım throne together microsoftun oyun konusundada görmüştük :D

Invoke

Invoke

Üye
ama sürükleyici denediğim kadarıyla yani öyle basit bir oyun günümüzde flappy bird popüler olduktan sonra 8 bit devri tekrar başlıycak gibi ki bunun örneğini dün açtığım throne together microsoftun oyun konusundada görmüştük :D

Ben görmemiştim bir bakayım. :D Ayrıca flappy bird tam anlamıyla çöp. Denemeye bile tenezzül etmedim ben. İstediği kadar popüler olsun. :D

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Ben görmemiştim bir bakayım. :D Ayrıca flappy bird tam anlamıyla çöp. Denemeye bile tenezzül etmedim ben. İstediği kadar popüler olsun. :D
Tamam bakın bende pek beğenmedim ama insan bulaşınca çıkamıyor maalesef flappy birden saten google play ve appstore de arrtık insanların psikolojisi bozulmasın diye flappy adında hiçbir yayınlanmaya izin yok verilmiyor :D

Üst Alt