Şu bildirim bölümü artık gelsin be![]()
WP 8,1 guncellemesiyle ne gelecek ki bunlar gelince?

Amber + GDR2 güncellemesinin bu kadar geç geldiğini ve önümüzde daha GDR3 + Bittersweet olduğunu düşünürsek kaba bir tahminle 8.1'i ancak bir sonraki neslimiz görür.![]()
orası kesinde içeriği merak konusu

valla doğru diyorsun abi.Biz daha amberi beklerken adamlar gdr3 diyor.Oncelikle şu amberi versinler karşıya ses gitmemesi sorunu çözülsün..Banane gdr3ten sesim karşıya gitmiyor Microsoft duy sesimi :mad:ya bi durun biz daha 14 ağustosta gelmesi gereken amberi yüklemedik
hoparlör alt kısımda ama telefoncu bana üst kısımda 2 tane alıcı var biri normal biri casus alıcı gibi birşey söyledi.Kendisi hiç lumia cihazla karşılaşmadığı için tamir etme konusunda yani pek yardımcı olamıyacağını söyledi.karşıya ses gitmeme sorunu cihaz şimdi yanımda yok bizim 920 lerde hoporler s4 mini de olduğu gibi arkada mıydı yoksa altta mıydı şöyle bir düşünceye vardım şuanda bende s4 mini var hoporler arkada tel mini cover kapakla kullanıyorum tel gelince kapağı arkaya çevirdiğim içinde karşı tarafa ses gitmiyor acaba 920 de de öylemi yapıyoruz ben 920 yide öyle kullanıyorum bende de ses karşı tarafa gitmeme sorunu vardı acaba oyüzden mi ses karşı tarfa gitmiyordu