Windows Phone 8 GDR3 Ve Bittersweet Shimmer'den Yeni Ekran Görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
Buyrun vidyosu da geldi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
GDR3 beklediklerimizden çok daha fazlasını getirebilir demiştim. Sanırım yıl sonundan önce bir çok eksiğimiz tamamlanmış olucak.

alical33

alical33

Üye
güncellemeler biraz hızlı olsa iyi olurdu açıkçası ben 8.1 gelene kadar androide geçmeyi planlıyorum ama mutlaka geri dönerim o kasıntılara uzun süre dayanamam :D

dakamon

dakamon

Üye
Valla ekran döndürme kilidi gelmiş ama keşke şu hızlı ayarları da getirelerdi iyiydi :) zırt pırt ekran dönmesini açıp kapatmak için ayarlara gitme zorunda kalmak kötü :)

hakan_710

hakan_710

Üye
wpcentral da iki adet video yayınlanmış bulunmakta. Umarız yakın zamanda verilir güncelleme :)

yeminli06

yeminli06

Üye
Gaza gelip birazdan güncellemeyi dağıtıyorlarmış :kop:

sekajmer

sekajmer

Üye
Ooo ms hızlanmış

skynet

Üye
Şu bildirim bölümü artık gelsin be :megafon:

• Beğen
Tepkiler: m542tf

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim seslerini düzenleme, değiştirme seçeneği- Görev yöneticisinde uygulamaları “x” butonu ile kapatma seçeneği
- Telefonu resetlerken Wi-Fi ile geri yükleme seçeneği
- Sürüş modu
- Ekran döndürme ayarları
- 1080p ekran desteği (yeni cihazlar için)
- 4 çekirdekli üst seviye işlemci desteği
- Performans iyileştirmeleri

goktas19

goktas19

Üye
WP 8,1 guncellemesiyle ne gelecek ki bunlar gelince?

mustifb15

Üye
WP 8,1 guncellemesiyle ne gelecek ki bunlar gelince?

Amber + GDR2 güncellemesinin bu kadar geç geldiğini ve önümüzde daha GDR3 + Bittersweet olduğunu düşünürsek kaba bir tahminle 8.1'i ancak bir sonraki neslimiz görür. :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve sahte_suhte
goktas19

goktas19

Üye
Amber + GDR2 güncellemesinin bu kadar geç geldiğini ve önümüzde daha GDR3 + Bittersweet olduğunu düşünürsek kaba bir tahminle 8.1'i ancak bir sonraki neslimiz görür. :D
:D :D orası kesinde içeriği merak konusu :D :D

smltrl

Üye
Acaba bu güncellemeden sonra geri tuşuna basılı tutunca gelen ekrandaki çalışan uygulama sayısı yine 6-7 tane mi olacak yoksa ios daki gibi sınırsız mı olacak?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ya bi durun biz daha 14 ağustosta gelmesi gereken amberi yüklemedik

Murat Alper

Murat Alper

Üye
teşekkürler

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence Nokiaya ait olan güncellemelerin isimlerini bir bayan veriyordur. (Amber, Bitter Sweet, Sütlü Sweet, Bitter Çikolata ...) :p:D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
ya bi durun biz daha 14 ağustosta gelmesi gereken amberi yüklemedik
valla doğru diyorsun abi.Biz daha amberi beklerken adamlar gdr3 diyor.Oncelikle şu amberi versinler karşıya ses gitmemesi sorunu çözülsün..Banane gdr3ten sesim karşıya gitmiyor Microsoft duy sesimi :mad:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
karşıya ses gitmeme sorunu cihaz şimdi yanımda yok bizim 920 lerde hoporler s4 mini de olduğu gibi arkada mıydı yoksa altta mıydı şöyle bir düşünceye vardım şuanda bende s4 mini var hoporler arkada tel mini cover kapakla kullanıyorum tel gelince kapağı arkaya çevirdiğim içinde karşı tarafa ses gitmiyor acaba 920 de de öylemi yapıyoruz ben 920 yide öyle kullanıyorum bende de ses karşı tarafa gitmeme sorunu vardı acaba oyüzden mi ses karşı tarfa gitmiyordu

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
karşıya ses gitmeme sorunu cihaz şimdi yanımda yok bizim 920 lerde hoporler s4 mini de olduğu gibi arkada mıydı yoksa altta mıydı şöyle bir düşünceye vardım şuanda bende s4 mini var hoporler arkada tel mini cover kapakla kullanıyorum tel gelince kapağı arkaya çevirdiğim içinde karşı tarafa ses gitmiyor acaba 920 de de öylemi yapıyoruz ben 920 yide öyle kullanıyorum bende de ses karşı tarafa gitmeme sorunu vardı acaba oyüzden mi ses karşı tarfa gitmiyordu
hoparlör alt kısımda ama telefoncu bana üst kısımda 2 tane alıcı var biri normal biri casus alıcı gibi birşey söyledi.Kendisi hiç lumia cihazla karşılaşmadığı için tamir etme konusunda yani pek yardımcı olamıyacağını söyledi.

Üst Alt