Anket Windows Phone 8.1'i Begendiniz mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone 8.1'i Begendiniz mi ?

• Evet

Kullanılan: 39 81.3%
  • Hayır

Kullanılan: 9 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    48
BelaMonte

BelaMonte

Üye
bu beta diyen arkadaşlara sormak istiyorum tam surumde bundan ne fark olacak soylermisiniz cortana 1.5 sene sonrasına gelecek ve bir çok uygulamada cortana ile bağlantılı ve uyumlu olduğu için beklenen bir kaç uygulamada gelmeyecek 1.5 senedir beklenen büyük güncelleme işte bu yani..ben gelen özellikler den şikayetçi değilim ancak bu geçen zaman içerisinde çok daha tatmin edici özellikler olabilirdi bu yüzden benim gözümde 8.1 sınıfta kaldı notum 10 üzerinden 3....
asıl güncelemede bundan çok daha fazla yenilik gelecek..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
5 inçlik bir ios iyi gider ..bende htc m8, lg g3 ve gmd elite lite arasında gidip geliyorum. Muhtemelen htc m8 gibi olacak

temmuz ortasına kadar beklerim kararlı sürümü..beklentilerimi karşılamazsa iphone 5s 32/64 gb beni bekler :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Bana Dokunan 4 büyük sıkıntı hariç süper derim
1-Cortana
2-Müzik Bölümü Felç
3-Xbox Oyun Ölü
4-Bataryaya Gerek Yok. Prizin Yanında Yaşayalım.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
asıl güncelemede bundan çok daha fazla yenilik gelecek..
bu msj unutmayın geldiğinde bakarız çok daha fazla ne gelecek..kararlı guncellemede en fazla 1-2 ozellik ve şuanki uygulamaların biraz daha duzeltilmiş hali gelecek..çok fazla beklentiye girmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
nigzes1907

nigzes1907

Üye
Toros542

Toros542

Üye
Beta sürümü olduğu için açıkçası pek beğenmedim.her ne kadar beta da olsa bu kadar çok hata olacağını tahmin etmiyordum.inşallah finalde hatasız bi güncelleme yayınlarlar ve rakip OS ların seviyelerine yaklaşırız.aksi takdirde bende başka platformlara geçiş yapabilirim.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bana Dokunan 4 büyük sıkıntı hariç süper derim
1-Cortana
2-Müzik Bölümü Felç
3-Xbox Oyun Ölü
4-Bataryaya Gerek Yok. Prizin Yanında Yaşayalım.
benim beklediğim en guzel ozellikte 50 kişi sınırlı yakın çevre uygulaması belirlediğin numaralar gunun 24 saati diğerlerine sınır koyma . Ama buda cortana ile gelecek

Tacettinn

Tacettinn

Üye
8.0 i göz önünde bulundurursak buna da şükür.. O neydi öyle yav

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Tüm özellikler ve optimizasyon ile çok beğeneceğim :D

serinaga

serinaga

Üye
Ben batarya performansı dışında diğer özelliklerden oldukça memnunum, zamanla birçok düzeltme yapılacaktır. Mobil platforma yeni adım atmış olan MS'in çalıştığının bir göstergesi bence, ileride çok daha iyi olacağını umuyorum ...

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
The Benefit

The Benefit

Üye
Ne kadar çok şikayet var böyle. Bir de kararlı sürüm temmuz diyen olmuş. O kadar bekleyecek miyiz cidden. :bangin:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ne kadar çok şikayet var böyle. Bir de kararlı sürüm temmuz diyen olmuş. O kadar bekleyecek miyiz cidden. :bangin:

31 Mayıs da başlayacağı soyleniyor..bize gelmesi haziran sonunu bulur en azından.

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

PureFood

PureFood

Üye
Vay be.. Zamanında, bundan aylar, aylar önce Ali Kemal abi bu konu hakkında konuşmuştu. Şimdi daha çok hak veriyorum Ali Kemal abiye. İnsanları tatmin etmek harbiden de mümkn değil..

Serhan

Serhan

Üye
Anlayamazsınız...

hllsvrn

hllsvrn

Üye
WP 8.1 ile geri bildirimlerin ne denli dikkate alındığını görüyoruz! Genel olarak istenilen bir çok şey sistemde yerini almış.
Evet, bende bir takım hatlar gözlemledim. Kararlı sürüm ile stabil bir 8.1 bekliyoruz.

Üst Alt