Anket Windows Phone 8.1'i Begendiniz mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone 8.1'i Begendiniz mi ?

• Evet

Kullanılan: 39 81.3%
  • Hayır

Kullanılan: 9 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    48
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi

yeminli06

yeminli06

Üye
orta diye seçenek olaydı basardım

ErenMSC

Üye
Beğenilmezmi hiç , her ne kadar sıkıntı falan verdiyse de sonuçda bu bir test sürümü.

skynet

Üye
Bayıldım :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben beğenmedim,daha iyisini beklerdim açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
beta-deneme olduğunu unutmayalım.

leeshore

leeshore

Üye
Akıllı telefon kullandığımı hatırladım :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Arkadaşlar her seferinde bunu hatırlatmanıza gerek yok ve bizde biliyoruz, buna rağmen fikrimizi belirtiyoruz,sizler beğendiyseniz sıkıntı yok.

sana demedim :oke: mesajından alıntı yapardım kime demek isteseydim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Betasını orta diye kısım olsaydı verirdim

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Beta olmasına rağmen sorunsuz kullanıyorum harika olmuş sistem

Lumia 925 ile gönderildi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ekrana 6 kutucuk koyma olayı ve bildirim paneli çok iyi olmuş

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Onlarca oluşan problemi saymazsak ve sistemin andridleşmesini saymazsak beğendim. Biraz daha özgün olmalıydı, android teki gibi değil. Örneğin soldan çekilerek gelmeliydi.

Talipcan51

Talipcan51

Üye
Beta olmasına rağmen mükemmel olmuş hiç bir sıkıntı ve sorunsuz kullanıyorum çok güzel olmuş

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Nokia n8 kullanırken bu yeni ozelliklerin hepsi zaten mevcuttu note 2 de android deneyimim tavan yaptı fakat lumia 1520 wp 8.1 harika oldu ama dediğim gibi n8 de hepsi mevcuttu onun için beğendim dedim ve umudumu wp8.1 in dahada gelişeceğini umarak surduruyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çalışan şeyi bozmayı nasıl beceriyorlar.. müzik video ve oyunlar bölümleri harap durumda..

• Beğen
Tepkiler: skynet
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu beta diyen arkadaşlara sormak istiyorum tam surumde bundan ne fark olacak soylermisiniz cortana 1.5 sene sonrasına gelecek ve bir çok uygulamada cortana ile bağlantılı ve uyumlu olduğu için beklenen bir kaç uygulamada gelmeyecek 1.5 senedir beklenen büyük güncelleme işte bu yani..ben gelen özellikler den şikayetçi değilim ancak bu geçen zaman içerisinde çok daha tatmin edici özellikler olabilirdi bu yüzden benim gözümde 8.1 sınıfta kaldı notum 10 üzerinden 3....

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben final sürüme kadar müddet verdim..bir ilerleme olmazsa başka platformlara geçebilirim valla..ios gözüme daha hoş ve cazip geliyor..en azından uygulama sıkıntısı yok.herşey önce oraya geliyor..sıfır sıkıntı..

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ben final sürüme kadar müddet verdim..bir ilerleme olmazsa başka platformlara geçebilirim valla..ios gözüme daha hoş ve cazip geliyor..en azından uygulama sıkıntısı yok.herşey önce oraya geliyor..sıfır sıkıntı..
5 inçlik bir ios iyi gider ..bende htc m8, lg g3 ve gmd elite lite arasında gidip geliyorum. Muhtemelen htc m8 gibi olacak

Üst Alt