İpucu Windows Phone 8.1'de USB bağlantı Ayarlarını Açma

Sponsorlu Bağlantılar

Bar_Fedaisi

Üye
Bölge Türkiye iken olmadı. Sadece bölgeyi değiştirip ABD yaptım ve oldu. USB taktım ve akıllı depolama kısmında göründü. Birazdan Aerize Explorer yükleyip deneme yapacağım. Bakalım görecek mi. (HTC 8X)

Bilgi için çok teşekkürler.

Bu arada ilginç bir not: Cortanayı aktif etmek için geçen hafta dil bölge ayarları ile uzunca bir cebelleşme sonunda başaramamıştım. Şimdi tesadüfen uygulama menüsünde gezerken Cortanayı gördüm. Haa kullanmayacağım bir uygulama ama yine de olması güzelmiş. :)

Son düzenleme:

skynet

Üye
Bölge Türkiye iken olmadı. Sadece bölgeyi değiştirip ABD yaptım ve oldu. USB taktım ve akıllı depolama kısmında göründü. Birazdan Aerize Explorer yükleyip deneme yapacağım. Bakalım görecek mi. (HTC 8X)

Bu arada ilginç bir not: Cortanayı aktif etmek için geçen hafta dil bölge ayarları ile uzunca bir cebelleşme sonunda başaramamıştım. Şimdi tesadüfen uygulama menüsünde gezerken Cortanayı gördüm. Haa kullanmayacağım bir uygulama ama yine de olması güzelmiş. :)
Hocam akıllı depolama kısmında derken nasıl yani ? Bende hiç bir değişiklik yok :hmmm

Bar_Fedaisi

Üye
Hocam akıllı depolama kısmında derken nasıl yani ? Bende hiç bir değişiklik yok :hmmm

Ayarlar/Akıllı Depolama kısmına girince, üstte telefon, altta ise usb bellek görünüyor. Bizde harici kart olmadığı için sadece iki depolama alanı görünüyor.

skynet

Üye
Ayarlar/Akıllı Depolama kısmına girince, üstte telefon, altta ise usb bellek görünüyor. Bizde harici kart olmadığı için sadece iki depolama alanı görünüyor.
Bende yine eskisi gibi telefon ve sd kart görünüyor :allalla:Peki pc'den şarj ettiğinizde yavaş şarj uyarısı veriyor mu sizde ?

Bar_Fedaisi

Üye
Bende yine eskisi gibi telefon ve sd kart görünüyor :allalla:Peki pc'den şarj ettiğinizde yavaş şarj uyarısı veriyor mu sizde ?

Öyle bir uyarı aldığımı hatırlamıyorum. Daha evvel HTC 8S kullanıyordum, onda da böyle bir uyarı aldığımı hatırlamıyorum.

capkino06

Üye
Bing Türkiye için aktif olmayacak mıydı?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

efo81man

efo81man

Üye

usb bellek mi bagladın kardeş nasıl yani bi açıklarmısın

Bar_Fedaisi

Üye
usb bellek mi bagladın kardeş nasıl yani bi açıklarmısın

Micro USB Bellek dönüştürücü adaptör ile zaten android işletim sistemlerine uzunca bir süredir bağlıyordum.
Şimdi de OTG desteği WP ye gelince aynı adaptör ile WP ye bağladım ama Android sistemlerdeki stabiliteyi şu an göremiyorum. Dosya yöneticisinde USB yi göremiyorum mesela. Kararlı WP 8.1 sürümünde stabilite gelirse çok iyi olacak.
Aynı işlemi Micro USB kablo kennektör ya da Micro USB bellek kartları ile de yapabilirsiniz.

Akşam eve gidince, CF kart bağlamayı deneyeceğim. Benim için CF kart bağlamak daha gerekli bir işlem.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
teşekkürler

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ayarlardan aktif edince bölgeyi Türkiye yapınca çalışır mı?

Tuğla ile gönderildi.

Üst Alt