İpucu Windows Phone 8.1'de USB bağlantı Ayarlarını Açma

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1'de USB bağlantı Ayarlarını Açma
Evet arkadaşlar daha önce sızan Windows Phone 8.1 ekran görüntülerinde USB bağlantı seçeneklerini görmüştük fakat Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzlemeyi yükledikten sonra gördük ki bu ayar malesef telefonlarınızda yoktu.

Aslında bu ayara ulaşmak çok kolay. Bunun için iki farklı yöntem var. Birincisi Cortana'dan rica etmek. Cortana'ya USB dediğimizde direk olarak Usb ayarlarını açıyor.

Eğer telefonunuzu Türkçe olarak kullanıyorsanız Cortana'yı kullanamazsınız. Bu durumda da bir çözüm yolu var tabi ki. Arama tuşuna basıp Bing'i açıyoruz ve arama alanına USB yazıyoruz. Hemen altta USB ayarlar yazısına tıklayabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Serhan, Bar_Fedaisi, byibo ve 6 diğerleri

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Süper :good:

Teşekkürler

umitarig

umitarig

Üye
teşekkürler

bj_kmurat

Üye
Arama tuşuna basılı tutuyorum USB diyorum Google da arama yapıyor açmıyor ayarları

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
2 kutuyu da işaretledim fakat usb'yi bağladığımda yine aynı değişen bir şey olmadı :allalla:
Arama tuşuna basılı tutuyorum USB diyorum Google da arama yapıyor açmıyor ayarları

Bölgeyi abd yapman gerek

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu ali kemal abi dediğini yapıyoruz olmuyor direk bingde arama yapıyor. usb nin vikipede da bilgileri çıkıyor :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Oluyorda, bunun gibi başka ayarlarda var mı?

skynet

Üye

usb bağlı ama bağlı değil diyor ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
@papakudioflu ali kemal abi dediğini yapıyoruz olmuyor direk bingde arama yapıyor. usb nin vikipede da bilgileri çıkıyor :)

tarayıcı dili İngilizce ise binge usb yazdığında sol kısımda phone kısmı var orada gözükmesi gerekiyor web kısmına da degil

dakamon

dakamon

Üye
yok olmuyor bende

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bende yapamadım internet açılıyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arkadaşlar telefon ve tarayıcı dilini İngilizce kullananlar varsa lakasyon u kapatırlarsa bing açılır arama tuşuna tıkladıklarında oraya usb yazdıklarında en üstte çıkıyor ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende oldu.sadece bölgeyi ABD.yaptım oldu.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Konuyla alakalı değil ama tam surum ile usb bağlantısı ile telefonu modem olarak kullanabilir miyiz?

parberk99

parberk99

Üye

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Ya varya herşeyi abd ye yapıyor hıyarlar uyuz oluyorum. Ulan Siriyi de Türkçe yapacaklar ona rağmen Türkçe cortana gelmesin direk protesto edip iphona geçerim arkadaş nedir bu :off::off::off:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Teşekkürler :)

byibo

byibo

Üye
süper bilgi emeğe saygı :maxicep:

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Bu diğer klasörünü bilgisayardan silmenin yolu bununla alakalı olabilir mi acaba ? Değilsede nasıl yapılıyor kimse bilmiyor mu acaba :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Evet arkadaşlar daha önce sızan Windows Phone 8.1 ekran görüntülerinde USB bağlantı seçeneklerini görmüştük fakat Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzlemeyi yükledikten sonra gördük ki bu ayar malesef telefonlarınızda yoktu.

Aslında bu ayara ulaşmak çok kolay. Bunun için iki farklı yöntem var. Birincisi Cortana'dan rica etmek. Cortana'ya USB dediğimizde direk olarak Usb ayarlarını açıyor.

Eğer telefonunuzu Türkçe olarak kullanıyorsanız Cortana'yı kullanamazsınız. Bu durumda da bir çözüm yolu var tabi ki. Arama tuşuna basıp Bing'i açıyoruz ve arama alanına USB yazıyoruz. Hemen altta USB ayarlar yazısına tıklayabilirsiniz.

Daha Sim Girmemiş :D
Ayrıca Böyle bir özellligi niye saklarlar ki ?
Ya varya herşeyi abd ye yapıyor hıyarlar uyuz oluyorum. Ulan Siriyi de Türkçe yapacaklar ona rağmen Türkçe cortana gelmesin direk protesto edip iphona geçerim arkadaş nedir bu :off::off::off:

Eşege Semer Alırken Eşege Sormazlarmış.

Üst Alt