Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Phone 8.1 Lumia 920 üzerinde görüntülendi! (Video)
Çok mantıklı.
Böylece tek live tile üzerinden 4 ayrı uygulamayı kontrol etmiş oluruz.
Ekranda fazla live tile sayısı ile uğraşmak ve sürekli aşağı kaydırmaya gerek kalmaksızın yer tasarrufu sağlanmış olur.
Henüz böyle birşey düşünülmemişse bile şu videoda görünen durum, bu tip bir gelişmenin önünü açabilir.
Neyse, hele bir güncelleme gelsin de, gerekirse o konuda ben oturup uzunca bir mail yazarım Microsoft'a
kaygisiz43
Üye
Abi yapmayın bunu allah aşkına ya
Heyecan basıyor..Beklentiler artıyor her gece güncelleme var mı diye bakıyorum abi triplere giriyorum.Ama çok güzel olmuş umarım çabuk gelir biz beklemekten yorulduk microsoft bekletmekten yorulmadı
nanotex
Üye
WPCentral da video için fake demişler arkadaşlar birisi çevirip buraya yazabilirse;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu
Emekli Yönetici
uzgunum arkadaşlar
Our source(s) tells us that indeed, this is fake. We won't go into details but our source(s) is very confident that this is not real. Sorry folks!
Wpcentral kaynakları bu videonun fake oldugunu belirttiler. Daha fazla ayrinti veremeyeceklerini ama kesin olarak videonun fake oldugunu belirtmişler.
nanotex
Üye
Fake ama sağlam yapmış adamlar
PureFood
Üye
Yav bu iki oldu... Ağzım açık kaldı umutlandım ama yine yalanlandı.