kod yazmanın ne kadar zor olduğunu bende biliyorum ancak yukarda yazdığımı iyi okumamışsın sanırım,tekrar yazıyorum "microsoft ve nokia nın yüksek bir kapasitesi olmasına rağmen" bu umarım iyi anlaşılır,bakın jolla o küçük ekibe rağmen nasıl bir sistem yaptı,ancak bu dediğim gibi bu microsoft ve nokia nın satış politikası,nokia zamanında bunları yaptı aynı kafadaydı ilk iPhone a karşılık piyasaya dalga geçer gibi 5800 ı tanıttı hem donanım olarak hem yazılım olarak resmen rezillik,ve başka bir örnek s^3 işletim sistemi,nokia bu kafayla gitti ve kullanıcılar ona cevabını verdi,yine yazıyorum tekrar tekrar şimdide microsoft aynı kafada,böyle giderse sonu nokia gibi olcak,sonra size başka bir örnek vereyim android yönünden samsung s3 e kitkat güncellemesi verilmedi,sen o kadar telefona para ver ve sonra bir kenara at,wp 8 li ilk telefon çıktığında portico-amber ve black te güncellemesinde olan özellikler ya bu özellikler ile çıkmalıydı yada hepsi 1 güncelleme ile yayınlanmalıydı,ama microsoft-nokia ne yaptı 3 e böldü,adım adım yavaş yavaş hep aynı kafa,bir telefon tanıtır yıl 2014 kamerada flaş yok

başka yeni bir model tanıtır cihazda glance özelliği yok,daha bir sürü örnek verebilirim, bu politika çok yanlış,böyle kullanıcılarına önem vermeyen şirketler her zaman "büyük kayıplara" mahkumdur