Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Az önce dolaşırken rastladım. WPCentral de Cyan ve WP 8.1 için bir sayfa var. Anladığım kadarıyla güncellemenin yayınlandığı ülke ve cihaz bilgileri paylaşılıyor. Ama dikkat çeken şey o ülkeler arasında Türkiyenin de bulunması. Yazıyı paylaşan arkadaş güncellemenin Türkiye için de yayınlandığını yazmış fakat ufak bir güncellemeyle haberi düzeltmiş. Yazıda 1520 için çıkan Cyan'nın yalan haber olduğunu ve Türkiyede güncellemenin yayınlamadığını belirtmiş. Açıkçası ilk okuyunca bi heyecan yaptım falan ama tamamını okuyunca tüm heyecan söndü gitti. Tayland da da güncelleme yayınlanmış fakat ilgimi çeken bir nokta var Taylandda ki Cyan güncellemesinde bulunan WP 8.1 sürümü bizim kullandığımız Developer Sürümü ile aynı sürüm numaralarına sahipmiş. Yani benim yorumum WP 8.1 tam olarak hala final sürüme ulaşmamış. Yanlış düşünüyor da olabilirim tabi.
Bu arada linki ekliyorum
Konuyu açan kişinin Türkiye de istanbul da yaşayan bir arkadaşının unlock lu 1520 si varmış ona güncelleme geldiğini söylemiş falan filan

braayn

braayn

Üye
yükledim diyipte Foto paylaşanlarda hep ??? işareti dolu biri bana şunu anlatsın lütfen
verilmeye başladığı anda ilk olarak 925 mi vermek mantıklı 1520 mi yoksa 1020'mi ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
MİCROSOFT yine üst düzey geliştiricilere vermiş olabilir mi güncellemeyi ?

versino2

versino2

Üye
Tayland da 625 için Cyan başlıyormuş pazartesi
Pardon yazılmış bile çoktan :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bence buda fake neden 625 ?

2000 lira verdin diye ne ayrıcalığı bekliyorsun ? O donanıma verdin parayı sen güncelleme daha erken gelir ayrıcalığına değil. İsterlerse 520den başlatılır. Kimse karışamaz buna. E tabi sistem değiştirmeye donerse duşunceleriniz yorum yapamayız.

braayn

braayn

Üye
2000 lira verdin diye ne ayrıcalığı bekliyorsun ? O donanıma verdin parayı sen güncelleme daha erken gelir ayrıcalığına değil. İsterlerse 520den başlatılır. Kimse karışamaz buna. E tabi sistem değiştirmeye donerse duşunceleriniz yorum yapamayız.
2000 Tl vermedin 1400 Tl aldım.Vede ayrıcalıktan bahseden oldumu 1400 Tl verdim önce benim hakkım mı dedim.
Sadece olayın fake olduğu açıkca belli .Black dağıtılınca belli bir sıralamada gitmişti şimdiki sıralama biraz saçma.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Ya en saçma güncelleme bu oldu bence nerde çıktığı bile belli değil en azından blackte falan biliyorduk fake haber değildi

kahraman333333

kahraman333333

Üye
2000 Tl vermedin 1400 Tl aldım.Vede ayrıcalıktan bahseden oldumu 1400 Tl verdim önce benim hakkım mı dedim.
Sadece olayın fake olduğu açıkca belli .Black dağıtılınca belli bir sıralamada gitmişti şimdiki sıralama biraz saçma.
Bro bu olaylar şoylle mesela ilk çıkan telefon için güncelleme önce başlanır sebebide ilk çıktığı için güncelleme o telefon üzerine port ediliyor yani taylanda çıkan ilk telefon 625 se diğerlerinden önce çıkması normal bi ara ilk guncellemeler 920 ye gelirdi sonra 925 gelince öncelik ona aktarıldı umuramım dediğimi anlamışsındır

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

sıralama saçmalığı diye bir şey mi olur. asıl saçmalık bu. fake olabilir orası ayrı konu ama sırf 625le başlıyor diye fake denmesi aşırı saçma.

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333
Bay H

Bay H

Üye
Ortalıkta herhangi bir karışıklık yok. Bir önceki güncellemede olan sıralamaya göre gidilecek diye bir kaide de yok. Şuanda bölgelerde sadece kısıtlı kullanıcıyı dağıtılmasının sebebi deneme amaçlı olduğunu düşünmemizden öteye gitmemeli.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
Şimdiye kadar en yeni telefondan başlayarak verildi şu an en yeni 630 onda sonra 1520 bu sırayla gidecektir

versino2

versino2

Üye
Tayland da 625 e verilmiş ama eğer doğruysa o bozuyor

dakamon

dakamon

Üye
Valla o belki deneme amaçlı olmuş da olabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sıralama ya da yeniden eskiye diye bir şey yok.
Tamamen test ve uyum sürecinin tamamlanmasıyla ilgili.
Lütfen sabırlı olalım, gereksiz yere tartışma ve sataşmaya girmeyelim.

• Beğen
Tepkiler: emz
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar ben şahsen cortana yayınlana kadar Microsoft tan hiç bir beklentim yok... bu yüzden sizlerde kendinizi en erken 2015 temmuza odaklayın bu zamana kadar kullandığımız yazılımdan çok farklı bir durum olmayacak ara sıra yayınlanan düzeltme güncellemeleri vs değişen fazla bir şey olmayacak... bu yüzden ya elimizdekiler ile yetinelim yada tamamen umudumuzu kesip başka sistemlere yönelim

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar ben şahsen cortana yayınlana kadar Microsoft tan hiç bir beklentim yok... bu yüzden sizlerde kendinizi en erken 2015 temmuza odaklayın bu zamana kadar kullandığımız yazılımdan çok farklı bir durum olmayacak ara sıra yayınlanan düzeltme güncellemeleri vs değişen fazla bir şey olmayacak... bu yüzden ya elimizdekiler ile yetinelim yada tamamen umudumuzu kesip başka sistemlere yönelim
ben iPhone 6 yı bekliyorum mesela

• Beğen
Tepkiler: dakamon
Serhan

Serhan

Üye
Başlık ilk bugündü bu hafta oldu yakında bu ay olucak :ehe

YkPkY

YkPkY

Üye
Başlık ilk bugündü bu hafta oldu yakında bu ay olucak :ehe

Onun trajikomedisini yaptım.
Sırf haber olsun diye haber yapılmasın maksadıyla.
İnsanlarda yerinde çıldırmasın

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: Serhan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Onun trajikomedisini yaptım.
Sırf haber olsun diye haber yapılmasın maksadıyla.
İnsanlarda yerinde çıldırmasın

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Bakın aslında bu konuyu kilitlemiştim.
Ancak güncellemeye ilişkin benzer nitelikli haberler altında aynı şeyler konuşulduğu için geri açarak bu konuyla birleştirdim.

Eğer çoğunluk hemfikir ise konuyu burada noktalayalım.
Kimse de gelecek olan güncelleme hakkında konuşmasın bundan sonra.
Geldiği zaman konusunu açarız. Olur mu?

• Beğen
Tepkiler: jasonwie

Üst Alt