alical33
Üye
Kesinlikle1520 de çok şekil duracak![]()

Kesinlikle1520 de çok şekil duracak![]()

930 zaten 8.1Bence sıralama 1520 930 1320 1020 şeklinde gider.

öyle gibi gözükse de son sürüm yüklü olarak gelmiyor.İlk 1530 1020 ve 925 olacağı söylenmişti ??? Yada 925 ten başlar aynı anda yani
930 zaten 8.1![]()
Yanlış anlaşılmasın tartışma ortamı yaratmak değil amacım içimden gelenleri söylemek istedim sadeceBende kapatılacağını düşünüyorum
gerekçe de şu olurdu ''Microsoftun resmi bir açıklması yok ne zaman geleceği hala bilinmiyor o yüzden konu kilit''
Bence konu başlığı güncellemeye yaklaşırken yada güncellemeye sayılı günler kala falan olabilirdi![]()
Haklısın abi açmayı düşünüyorum zaten. Bunu ingilizce olarak nasıl ifade edebilirim? Bir yardım edebilirsen sevinirimHenüz bu özellikle ilgili resmi bir bilgi yok.
Microsoft ekibi yeni özellik ve teknolojiler için kapalı kapılar ardından yoğun olarak çalışıyor. Bunu zaman zaman yabancı haber portallarına sızan videolardan açıkça görebiliyoruz.
Ekiptekiler, bir yandan da "Windows Phone User Voice" sitesinden gelen istek ve beklentileri inceleyip en çok rağbet görenleri analiz ederek gerçekleştirebilme durumlarına göre listeye alıyorlar. Söz konusu sitede, gerek yazılımsal anlamda gerekse donanımsal olarak pek çok kullanıcı isteği bulunuyor.
Sizin bahsettiğiniz özelliğin gelip gelmeyeceğini, gelecekse de önceliğinin ne olduğunu kestirmek çok zor. Bahsettiğim sitede bununla ilgili açılmış bir başlık yoksa, en azından orada konusunu açarak ve bu isteğe oy toplayarak Microsoft üzerinden baskıyı artırabilir ve sesinizi daha iyi duyurabilirsiniz. Örneğin benim açmış olduğum "Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız" başlığı epeyce hit oldu ve özellikle WP bölümü sorumlusu Joe Belfiore olmak üzere Microsoft'un üst yöneticilerine kadar ulaştı. Benim şahsi kanaatimi soracak olursanız, ekranı bölerek kullanma özelliğinden çok daha öncelikli olan eksiklikler var şu an. Ancak yine de belirttiğim gibi, uservoice üzerinden açılmış konu varsa ona oy vererek veya kendiniz bir konu başlatıp oy toplayarak gelecek özellikler içinde ön sıralara taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Sen istediğin kadar ümitlen1 yıldan fazladır bu sistemi kullanıyorum eğer senin dediğin gibi olursa tarihinde bir ilk olur
şimdiye kadar hep amiral gemilerden ve en yeni çıkan telefondan başladılar. Bak şunu söyleyeyim eğer vereceklerse 630 a 920 den önce bile verirler
çünkü yeni çıktı hatta sıralama şu şekil olabilir 1520 930 1020 630 925 920 ve diğerleri
Bi güncelleme geldi ama ne olduğunu bilmiyorum. İniyor şuan
Böyle zamanlarda aksiyon verecek biri mutlaka geliyorBi güncelleme geldi ama ne olduğunu bilmiyorum. İniyor şuan

Bugun guncelleme gelmedi diye telefonunu satacaklardan makul fiyatlardan telefonlari alinir bilginize . Bu zamanlar tam al sat yapilacak zamanlar : )
şaka bi yana günceleme için bu kadar kasmaya gerek yok betasını iyi kötü kullanıyoruz akışına bırakın her an gelebilir .Bu şekilde beklemek bile zevkli her sabah yüzümü yıkamadan önce bir güncelle diyorum telefonu baktım gelmedi yüzümü yıkıyorum..