Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Aynen ben soracaktım herkes yükleyemeyecekmi gelince

lost68

lost68

Üye
unlocklacılara öncelik sağlıyorlar :kıskıs:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Abi acaba büyük ekranlı telefonlara ekranı bölerek kullanabilme desteği ne zaman gelir? Bununla ilgili bir bilgi veya duyum var mı? @bulutsuzgece @papakudioflu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Abi acaba büyük ekranlı telefonlara ekranı bölerek kullanabilme desteği ne zaman gelir? Bununla ilgili bir bilgi veya duyum var mı? @bulutsuzgece @papakudioflu

Henüz bu özellikle ilgili resmi bir bilgi yok.

Microsoft ekibi yeni özellik ve teknolojiler için kapalı kapılar ardından yoğun olarak çalışıyor. Bunu zaman zaman yabancı haber portallarına sızan videolardan açıkça görebiliyoruz.

Ekiptekiler, bir yandan da "Windows Phone User Voice" sitesinden gelen istek ve beklentileri inceleyip en çok rağbet görenleri analiz ederek gerçekleştirebilme durumlarına göre listeye alıyorlar. Söz konusu sitede, gerek yazılımsal anlamda gerekse donanımsal olarak pek çok kullanıcı isteği bulunuyor.

Sizin bahsettiğiniz özelliğin gelip gelmeyeceğini, gelecekse de önceliğinin ne olduğunu kestirmek çok zor. Bahsettiğim sitede bununla ilgili açılmış bir başlık yoksa, en azından orada konusunu açarak ve bu isteğe oy toplayarak Microsoft üzerinden baskıyı artırabilir ve sesinizi daha iyi duyurabilirsiniz. Örneğin benim açmış olduğum " " başlığı epeyce hit oldu ve özellikle WP bölümü sorumlusu Joe Belfiore olmak üzere Microsoft'un üst yöneticilerine kadar ulaştı. Benim şahsi kanaatimi soracak olursanız, ekranı bölerek kullanma özelliğinden çok daha öncelikli olan eksiklikler var şu an. Ancak yine de belirttiğim gibi, uservoice üzerinden açılmış konu varsa ona oy vererek veya kendiniz bir konu başlatıp oy toplayarak gelecek özellikler içinde ön sıralara taşınmasını sağlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Esendağlı ve yunus-emre-6606

dark_13

Üye
inşallah yayınlanır beklemedeyiz haberin içinde teşekkürler

dakamon

dakamon

Üye
Konunun başlığını biraz manidar buldum :) Aynı başlıkla başkası açsaydı kapatılırmıydı acep? Nawzil bu gün yayınlanmayacağını da söylemişti.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
dakamon

dakamon

Üye
Yanlış anlaşılmasın tartışma ortamı yaratmak değil amacım içimden gelenleri söylemek istedim sadece :) Bende kapatılacağını düşünüyorum :) gerekçe de şu olurdu ''Microsoftun resmi bir açıklması yok ne zaman geleceği hala bilinmiyor o yüzden konu kilit''

Bence konu başlığı güncellemeye yaklaşırken yada güncellemeye sayılı günler kala falan olabilirdi :)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve İnternettin HOCA
BelaMonte

BelaMonte

Üye
bekliyoruz

jasonwie

jasonwie

Üye
Dostum, bence 512 ramli cihaz 1 gb ramli cihaz diye ayıramazlar çünkü 630 daha yeni çıktı, lumia 520 bile eski sayılmaz. Zaten böyle bir şey olsaydı Preview sürümünü göndermezlerdi. Boşuna umut baltalamayın yani.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Dostum, bence 512 ramli cihaz 1 gb ramli cihaz diye ayıramazlar çünkü 630 daha yeni çıktı, lumia 520 bile eski sayılmaz. Zaten böyle bir şey olsaydı Preview sürümünü göndermezlerdi. Boşuna umut baltalamayın yani.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sen istediğin kadar ümitlen :) 1 yıldan fazladır bu sistemi kullanıyorum eğer senin dediğin gibi olursa tarihinde bir ilk olur :) şimdiye kadar hep amiral gemilerden ve en yeni çıkan telefondan başladılar. Bak şunu söyleyeyim eğer vereceklerse 630 a 920 den önce bile verirler :) çünkü yeni çıktı hatta sıralama şu şekil olabilir 1520 930 1020 630 925 920 ve diğerleri

beats

beats

Üye
Bir gözüm de şu sayfanın:

Güncellenmesini bekliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlaşılmasın tartışma ortamı yaratmak değil amacım içimden gelenleri söylemek istedim sadece :) Bende kapatılacağını düşünüyorum :) gerekçe de şu olurdu ''Microsoftun resmi bir açıklması yok ne zaman geleceği hala bilinmiyor o yüzden konu kilit''

Bence konu başlığı güncellemeye yaklaşırken yada güncellemeye sayılı günler kala falan olabilirdi :)

Şu an birkaç işim var, bu düşüncenize birazdan bilgisayar başına döndüğümde gerekli cevabı vereceğim.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Sen istediğin kadar ümitlen :) 1 yıldan fazladır bu sistemi kullanıyorum eğer senin dediğin gibi olursa tarihinde bir ilk olur :) şimdiye kadar hep amiral gemilerden ve en yeni çıkan telefondan başladılar. Bak şunu söyleyeyim eğer vereceklerse 630 a 920 den önce bile verirler :) çünkü yeni çıktı hatta sıralama şu şekil olabilir 1520 930 1020 630 925 920 ve diğerleri
1320yi unutmuşsunuz

leeshore

leeshore

Üye
Bence sıralama 1520 930 1320 1020 şeklinde gider.

Üst Alt