İnternettin HOCA
Üye
windows phone 8.1 unlockedli cihazlar hadi bakalım güncelleme butonuna yüklenmeye başlayalım![]()
![]()
unlockedli nasıl oluyor?
windows phone 8.1 unlockedli cihazlar hadi bakalım güncelleme butonuna yüklenmeye başlayalım![]()
![]()
Abi acaba büyük ekranlı telefonlara ekranı bölerek kullanabilme desteği ne zaman gelir? Bununla ilgili bir bilgi veya duyum var mı? @bulutsuzgece @papakudioflu
Biliyorum zaten ama ram sıkıntım yok 1520 kullanıyorumYani kötü bir durum sen 512 mb ramli isan bunu sende bil diye konuştum.![]()
Developer preview surumunu yuklerken developer unlock yapılıyor yano unlock işteUnlock ne oluyor hala bi yanıt gelmedi?
Bu yeni kilit ekranı nasıl bişey olacaktı ?
Hmm güzelmiş en kısa zamanda gelir umarım
Kilit ekranını yukarı kaldırınca oradaki bütün elemanlar sağa sola dağılıyor

1520 de çok şekil duracak
Kilit ekranını yukarı kaldırınca oradaki bütün elemanlar sağa sola dağılıyor

Bende kapatılacağını düşünüyorum
gerekçe de şu olurdu ''Microsoftun resmi bir açıklması yok ne zaman geleceği hala bilinmiyor o yüzden konu kilit''
Sen istediğin kadar ümitlenDostum, bence 512 ramli cihaz 1 gb ramli cihaz diye ayıramazlar çünkü 630 daha yeni çıktı, lumia 520 bile eski sayılmaz. Zaten böyle bir şey olsaydı Preview sürümünü göndermezlerdi. Boşuna umut baltalamayın yani.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
1 yıldan fazladır bu sistemi kullanıyorum eğer senin dediğin gibi olursa tarihinde bir ilk olur
şimdiye kadar hep amiral gemilerden ve en yeni çıkan telefondan başladılar. Bak şunu söyleyeyim eğer vereceklerse 630 a 920 den önce bile verirler
çünkü yeni çıktı hatta sıralama şu şekil olabilir 1520 930 1020 630 925 920 ve diğerleriYanlış anlaşılmasın tartışma ortamı yaratmak değil amacım içimden gelenleri söylemek istedim sadeceBende kapatılacağını düşünüyorum
gerekçe de şu olurdu ''Microsoftun resmi bir açıklması yok ne zaman geleceği hala bilinmiyor o yüzden konu kilit''
Bence konu başlığı güncellemeye yaklaşırken yada güncellemeye sayılı günler kala falan olabilirdi![]()
1320yi unutmuşsunuzSen istediğin kadar ümitlen1 yıldan fazladır bu sistemi kullanıyorum eğer senin dediğin gibi olursa tarihinde bir ilk olur
şimdiye kadar hep amiral gemilerden ve en yeni çıkan telefondan başladılar. Bak şunu söyleyeyim eğer vereceklerse 630 a 920 den önce bile verirler
çünkü yeni çıktı hatta sıralama şu şekil olabilir 1520 930 1020 630 925 920 ve diğerleri
ilk gördüğüm de bende içimden öyle dedim1320yi unutmuşsunuz