Değil sol alt köşede senin yazılım sürümün yazıyor zaten aynısı. Ayrıca Nokia Destekten de bakabilirsin son sürüm numarası 1028.3562.1402.10xx olarak geçiyor.
Bekle dostum baya özellik geliyor. Ayrıca senin benim göremeyeceğimiz sistemin iç yapısında da çok yenilik geliştirme mevcut. Yavaş yavaş windosws ile wp alt yapı olarak birleşiyorlar
Tabi orasi oylede hani oyle bir hava olustuki sanki 8.1 beta ile tum yenilikleri vermedilerde finalle birlikte bir cok yenilik gelecekmis gibi .. Yoksa bana yeter de artar bu hali : )
150 mb için 150 gün beklettiler atla deve vermeyecekler ama güncellemeyi dağıtmayıda bilmiyorlar yha en eski cihazlardan başlarsın yada en iyi cihazlardan.8.1 fullu vendorlara verirsin onlar kendileri modifiye eder dağıtır.Ama sen Nokiayıda aldın bi kıyak geçde erken ver yahu.
150 MB prewiev den geçecekler için mi yoksa 8.0 dan geçecekler için mi ? Ben 8.0 dan geçeceğim için çok çok az geldi bana 150 MB eğer tam güncelleme ise ?
150 MB prewiev den geçecekler için mi yoksa 8.0 dan geçecekler için mi ? Ben 8.0 dan geçeceğim için çok çok az geldi bana 150 MB eğer tam güncelleme ise ?
Prewiev daha fazlaydı hatırladığım. Acaba 150 mb prewiev için mi gelecek? 8.0 kullananlara bence daha fazla boyutta bir güncelleme gelebilir. 150 az gibi geldi
Prewiev daha fazlaydı hatırladığım. Acaba 150 mb prewiev için mi gelecek? 8.0 kullananlara bence daha fazla boyutta bir güncelleme gelebilir. 150 az gibi geldi
İnşallah öyledir yoksa şaka gibi bişey olur.O kadar özellik getiriyoruz diyorlar 150 mb olmaz olursada büyük ihtimalle prewiev için olur.8.0 kullananlara daha büyük bi güncelleme gelir kesin.Valla ne olursa olsun isterse 3-4 gb olsun beklerim sahura kadar
630 da varsaherkese gelir. Bence bunları takmayın kafaya Ms yüzümü güldürecektir. Ciddi bir şekilde wp üzerine eğilmiş firma. 2014 yılıyla startı verdiler bundan sonra çok sağlam bir ivmelenme ile sistemi geliştireceklerdir. Bazı sızıntı haberler bu düşüncemi doğrular nitelikte.
630 da varsaherkese gelir. Bence bunları takmayın kafaya Ms yüzümü güldürecektir. Ciddi bir şekilde wp üzerine eğilmiş firma. 2014 yılıyla startı verdiler bundan sonra çok sağlam bir ivmelenme ile sistemi geliştireceklerdir. Bazı sızıntı haberler bu düşüncemi doğrular nitelikte.