Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cortana türkçe degilse hiç türkiyeye yayınlamasınlar :angry:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Androiddeki uygulamalar öyle çat diye wp ye gelmesin bence. Çünkü androitde 4 çekirdekli telefonların kastığı oyunlar wp ye gelirse hiç açılmaz. lumia 1520 hariç..

qweratomic

qweratomic

Üye
Androiddeki uygulamalar öyle çat diye wp ye gelmesin bence. Çünkü androitde 4 çekirdekli telefonların kastığı oyunlar wp ye gelirse hiç açılmaz. lumia 1520 hariç..
Bence yanlış düşünüyorsun Android uygulama gelişimi ile wp uygulama gelişitirme farklı bu şekilde kısaylama olmaz.
Aynı şekilde üç farklı işletim sisteminin kendine ait programlamaları var hepsi kendisine ait uygulamaları optimize eder zaten

dakamon

dakamon

Üye
Yeterki wp ye uygulama çıkarsınlar bir kere gelsin uygulamalar güncellemelerle optimize edilir. Ama hiç gelmeyen bir uygulama hiç gelmemiş demektir.

fuko08

fuko08

Üye
Wp kullanmiyorum ama guzele benziyor. Kullanicilarina hayirli olsun diyorum simdiden ^^

Aximator

Üye
Mağazadaki güncellemeleri otomatik olarak yükleme veya kendimiz kontrol edebilme özelliği çok iyi olmuş. Şimdiki halinde bildiğim kadarıyla belirli bir saat aralığında güncellemeleri kontrol ediyor, o aralıkta internet bağlantınız yoksa güncellemeyi allamıyorsunuz. Haliyle çıkan yeni güncellemeyi bazen günler sonrasında aldığımız oluyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
kursat99

kursat99

Üye
Aynen. Ben fark ettim bende her akşam 19.45 te kontrol ediyor güncellemeleri. :)

Serhan

Serhan

Üye
512 mb ramlara adam gibi uygulamalar oyunlar gelsin yeter

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
fevzia

fevzia

Üye
8s gelecekmi wp 8.1

pirenuri

pirenuri

Üye
MWC de 8.1 hakkında bilgi verilir mi sizce ? @papakudioflu @bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MWC de 8.1 hakkında bilgi verilir mi sizce ? @papakudioflu @bulutsuzgece
kimse bu soruya net bir cevap veremez. Ama belki ufak çaplı bir tanıtım tarzında basın brifingi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
ÖEY

ÖEY

Üye
Bakalım yeni modeller gelecek mi MWC'de...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni model gelmeyecekmiş. Yani büyük ihtimal

Bu ilkbaharda yeni modellerin tanıtılacağı kesin.
İlkbahar dediklerine göre muhtemelen Build ve takip eden günlerde gelecek cihaz duyuruları :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bunun bir ayarı yok. 19.45 ten önce bir şey yoksa mesela, 19.50 de giriyorum 3 tane güncelleme geliyor.

Saatler kişiden kişiye değişiyor.
Kimine öğle saatlerinde geliyor, kimine akşam saatlerinde...

Üst Alt