Bence yanlış düşünüyorsun Android uygulama gelişimi ile wp uygulama gelişitirme farklı bu şekilde kısaylama olmaz.Androiddeki uygulamalar öyle çat diye wp ye gelmesin bence. Çünkü androitde 4 çekirdekli telefonların kastığı oyunlar wp ye gelirse hiç açılmaz. lumia 1520 hariç..
ilk yayımlandığında Türkçe olmaz büyük ihtimalle ama 2 -3 ay sonrasında 40 dil destekleyeceği söyleniyorCortana türkçe degilse hiç türkiyeye yayınlamasınlar![]()
tüm Windows Phone 8 lere gelecek8s gelecekmi wp 8.1
kimse bu soruya net bir cevap veremez. Ama belki ufak çaplı bir tanıtım tarzında basın brifingi olabilir.MWC de 8.1 hakkında bilgi verilir mi sizce ? @papakudioflu @bulutsuzgece
hocam güncelleme ayarlarına nasıl ulaşabiliyoruz ?Aynen. Ben fark ettim bende her akşam 19.45 te kontrol ediyor güncellemeleri.![]()
Yeni model gelmeyecekmiş. Yani büyük ihtimalBakalım yeni modeller gelecek mi MWC'de...
Yeni model gelmeyecekmiş. Yani büyük ihtimal

Bunun bir ayarı yok. 19.45 ten önce bir şey yoksa mesela, 19.50 de giriyorum 3 tane güncelleme geliyor.hocam güncelleme ayarlarına nasıl ulaşabiliyoruz ?
Bunun bir ayarı yok. 19.45 ten önce bir şey yoksa mesela, 19.50 de giriyorum 3 tane güncelleme geliyor.
Saatler kişiden kişiye değişiyor.
Kimine öğle saatlerinde geliyor, kimine akşam saatlerinde...
kimine sabahın köründe 06:30 da kargalar .....nu yemeden