csH
Üye
pil yüzdesi mi o %25
Facebooktan bildirim geldiğinde toast bildirimi aşağı çekip ,face programını açmadan mesaja yanıt verilebiliyor.

pil yüzdesi mi o %25
Facebooktan bildirim geldiğinde toast bildirimi aşağı çekip ,face programını açmadan mesaja yanıt verilebiliyor.

Banada geldi ama benimki güncellendi(öyle tahmin ediyorum 12 adet güncelleme yaptım.Oda güncellenmiştir aralarında )Bu arada güncellenmiş viber

Gönlünü rahat tut bu microsoft ve nokıa bizim bu dediklerimizi düşünecek adamlar onlardada yüzlercesi var o yüzden 8.1 de sd karta yükleme gelecektir eminim.Güncellemeyi oldu bittiye getirmezler umarım :/ Eğer SD Karta Uygulama yükleme özelliksiz bir güncelleme gelirse boşa güncellemiş gibi hissedeceğim. Koskoca 8.1 güncellemesiyle bir bildirim çubuğu bir de şarj yüzdesi ekleyecek kadar düşmemişlerdir umarım.
elbet paylaşan olacaktır sizin gibi sadık olmayanlar da var yanlış anlamayın tabiki de yaptığnız yanlış demiyorum ama bikaç güne her yer sızıntı dolacaktır inşallah![]()
tek birşey sorayım dosya yöneticisi işlem merkezi varmıİşimi önemsiyorum sadece. Elbette sızıntılar çıkacak. Böylece Microsoft nabız da yoklayacak. Ama Preview'da hiçbir şey tam/net değil. Anlayışınız için teşekkür ederim.

tek birşey sorayım dosya yöneticisi işlem merkezi varmı![]()

anladım hocam o zaman bu sdk uygulama geliştiricelere uygulamalarını denemek için verilmişMaalesef Store bile yok şuan. Dediğim gibi hiçbir şey kesin değil. Geliştiriciler için büyük altyapı sağlanmış ama yenilikler biraz atlanmış. Güncellemelerle gelecektir![]()

bunun çok bir önemi yok aslında. Herkes Nokia Kamerayı kullanırWindows Phone 8.1 ile gelmesi beklenen yeni kamera ara yüzü

Abi bir şey soracağım, Verge de ki haberde Facebook hesap ekleme seçeneği kaldırılacak diyor sanırım doğru mu?bunun çok bir önemi yok aslında. Herkes Nokia Kamerayı kullanır![]()
bende birşey sorayımbunun çok bir önemi yok aslında. Herkes Nokia Kamerayı kullanır![]()
bunun çok bir önemi yok aslında. Herkes Nokia Kamerayı kullanır![]()