fraps34
Üye
Arayüzün tamamını sdk ile görebiliyor musunuz ?Çok fazla ve detaylı bilgi veremeyeceğim fakat çoğu şey ince düşünülmüş. Beklediğimize değecek. Dediğim gibi herşeye hazır olun![]()
Arayüzün tamamını sdk ile görebiliyor musunuz ?Çok fazla ve detaylı bilgi veremeyeceğim fakat çoğu şey ince düşünülmüş. Beklediğimize değecek. Dediğim gibi herşeye hazır olun![]()
o daha kötüo mesajda belirtilmek istenen Windows Phone 8.1'i Developer Preview ile Nisan başında kurulabileceği.
martta falan bekliyorduk preview i neyse nisan olsun bizim onda cihaz ayrımı olmuyor zatenhayır mart ayı konusunda hiç bilgi geçmedim ben. Martta üreticiler için RTM sürümün dağıtımına başlanacak.o daha kötümartta falan bekliyorduk preview i neyse nisan olsun bizim onda cihaz ayrımı olmuyor zaten
Ben demiştim martı beklemeyin diye. Hatta nisan başı değil sonu olacak bak oo daha kötümartta falan bekliyorduk preview i neyse nisan olsun bizim onda cihaz ayrımı olmuyor zaten

olsun ona da razıyız kararlı sürümden 620 kullanan biri olarak pek umudum yok yaz sonunda belki gelir en azından previewle idare ederizBen demiştim martı beklemeyin diye. Hatta nisan başı değil sonu olacak bak o![]()

Sizede mi geldi 8.1 beta sı?
Facebooktan bildirim geldiğinde toast bildirimi aşağı çekip ,face programını açmadan mesaja yanıt verilebiliyor.
Sizede mi geldi 8.1 beta sı?

boşuna beklemeyin. Şu anda beta sdk'yı yükleyenler keşfetmeyle meşgulResimdeki yazı başka dilmiş ben size geldi sandım bize bilgileri hemen aktarabilecek biri çıktı diye heyecanlandım bir an![]()

abi resim paylaşsanaÇok fazla ve detaylı bilgi veremeyeceğim fakat çoğu şey ince düşünülmüş. Beklediğimize değecek. Dediğim gibi herşeye hazır olun![]()
abi resim paylaşsana

microsofta söz vermişler paylaşmayacaklar![]()

Bu bir sitem mi, espri mi?![]()
neden paylaşılmıyorki en çok merak edilen bir şey paylaşılabilir merakı gidermek için. eninde sonunda paylaşılacak zatenyani hem espri hem sitemneden paylaşılmıyorki en çok merak edilen bir şey paylaşılabilir merakı gidermek için. eninde sonunda paylaşılacak zaten
en azından söyleyin birşeylerDavetiyeyi kabul ettiğinde bir ton paragraf dolu bir sözleşme kabul ediyorsun. Hiçbir bilgi sızdırmayacağına ve Microsoft'a bu konuda söz verip antlaşmayı onayladığın için. Aslında önceki günlerde paylaşılan sızıntıların çok az bir fark ötesinde şuan SDK. Herşey Windows Store ile ortaklığa gidiyor. Aklınıza gelebilecek hemen hemen herşey. Uzun vadede birleşecek olsalarda bugün bir birleşimin temeli atıldı. %70 bir benzerlik olacağı söyleniyordu zaten.

Banada geldi ama benimki güncellendi(öyle tahmin ediyorum 12 adet güncelleme yaptım.Oda güncellenmiştir aralarında )Bu arada güncellenmiş viberarkadaşlar farklı bir soru soracağım ama..
viber'a güncelleme geldi malum..güncelle deyince güncelleme ekranına geliyor ve güncellenecek uygulama yok diyor..nedendir acep?