Diğer platformlarda olduğu gibi üstten çekilerek açılmaktaBana üstten çekmeli gibi geldi. En alt kısımdaki ince bölümde 3 tane alt alta çizgi var ya o yüzden.
Kulağa saçma geldi bildirimleri görmek için iki kere mi yukarıdan aşağı çekcez?üstten tek çekmede "Eylem Merkezi" açılıyor. Eylem merkezinde ise tekrar tek çekmeyle bildirim merkezi açılıyor.
daha hiç bir şey kesin değil. Ama birinci ve ikinci görseli karşılaştırınca durum öyle görünüyor. Belki de ayarlarda "Eylem Merkezi Görünüm Ayarı" vardır. Direk olarak iki menüyü de gösterebilir.Kulağa saçma geldi bildirimleri görmek için iki kere mi yukarıdan aşağı çekcez?
Hocam iş yükünü hafifletmesi için geliyor ama extradan yine bir iş yükü getiriyor. Yani biraz tuhaf açıkası.daha hiç bir şey kesin değil. Ama birinci ve ikinci görseli karşılaştırınca durum öyle görünüyor. Belki de ayarlarda "Eylem Merkezi Görünüm Ayarı" vardır. Direk olarak iki menüyü de gösterebilir.
kesinlikle sana katılıyorum eğer live tile üzerie tıklayarak girersek bildirimlere iyi olmaz ama yukarıdan falan değilde soldan çeksek o şekiilde gelse tadından yenmezWindows Phone yine özgün olduğunu gösterdi ya ne diyim valla . Çok beğendim ben inşallah bu olur. Hadi la MS iyi gidiyon kerataYalnız bu ustten çekmeli falan değil de live tileın uzerine tıklayıp gireceksek bi işe yaramaz
düzenledim dostumHocam resmi göremiyorumda acaba başka bir yere upload edip tekrar paylaşabilir misiniz?

düzenledim dostum![]()