4MaGuS
Üye
bana daha kapsamlı gibi geldi bildirimden daha büyük bir şey gibi inş. öyledirİşlem merkezini biraz açar mısın abi. Okuyunca içime sancı girdi. O nasıl olacak?
bana daha kapsamlı gibi geldi bildirimden daha büyük bir şey gibi inş. öyledirİşlem merkezini biraz açar mısın abi. Okuyunca içime sancı girdi. O nasıl olacak?
Daha güzel olması lazım zaten. Herkez bunu bekliyor. Microsoft böyle bir hataya düşmez bence...bana daha kapsamlı gibi geldi bildirimden daha büyük bir şey gibi inş. öyledir
hızlı ayar butonlarının gösterimini işaret ediyor. 20 ayardan 4 tanesi gösteriliyor veya kullanılıyor şeklinde.aynen süper benceşarj yüzdesi gözüküyor bu arada oda kesinleşti
bildirimlerin tümünü silmekde mümkün sağda all setting diyor ama ne ayarı bilemedim
güzel olmuş güzel
yalnız pil yüzdesinin yanında 4/20 var o ne için acaba?
![]()
Bence 4/20 4. ayın 20 sini gösteriyor olabilir abi. Tarihe göz atmak için pratik bir şey yapılmış diye düşünüyorumhızlı ayar butonlarının gösterimini işaret ediyor. 20 ayardan 4 tanesi gösteriliyor veya kullanılıyor şeklinde.

Bence 4. ayın 20 sinde dağıtımı yapılacakBence 4/20 4. ayın 20 sini gösteriyor olabilir abi. Tarihe göz atmak için pratik bir şey yapılmış diye düşünüyorum![]()

Tabi o da olabilirBence 4. ayın 20 sinde dağıtımı yapılacak![]()
![]()

Benim gördüğüm tek farklılık bildirimlerin gruplandırılması. Bir de şu ayar kısayolları 4 taneyle sınırlı kalırsa hiç hoş olmaz yana doğru kayması lazım ya da farklı bir yöntem uygulanabilir.Bide bir farklılık mı varki android te de bildirimler altta hızlı ayarlar da aynı sayfanın üst kısmında. Belki tek fark gruplama. He bide bizde daha az hızlı ayar var tek sayfada![]()
Yan yana kaysa belki androidte telif ücreti ödenmesi gerekebilir ama o BAR ı şöyle sağa sola değilde mesela yukarı aşağı kaydırsak? Örneğin bir silindir gibi düşünelim silindirin bir sırasında 4 tane kısayol var her çevirdiğimizde yani yukarı aşağı sıyırma hareketi yaptığımızda yeni bir 4 lü grup gelse bu grupları da 2 yada 3 ile sınırlasalar bence çok daha güzel olur. Açarız bildirim emrkezini bakarız bluetooth açma yok hemen BAR ı yukarı kaydır hop 4 tane yeni grup gelir içlerinden Bluetoth yoksa bi daha kaydırırızBenim gördüğüm tek farklılık bildirimlerin gruplandırılması. Bir de şu ayar kısayolları 4 taneyle sınırlı kalırsa hiç hoş olmaz yana doğru kayması lazım ya da farklı bir yöntem uygulanabilir.
Umarım anlatabilmişimdir
animasyon işlerinden anlasam yapardım animasyonunu valla 
o şekilde istediğimizi bulana kadar aç kapat uğraştırır diye düşünüyorumYan yana kaysa belki androidte telif ücreti ödenmesi gerekebilir ama o BAR ı şöyle sağa sola değilde mesela yukarı aşağı kaydırsak? Örneğin bir silindir gibi düşünelim silindirin bir sırasında 4 tane kısayol var her çevirdiğimizde yani yukarı aşağı sıyırma hareketi yaptığımızda yeni bir 4 lü grup gelse bu grupları da 2 yada 3 ile sınırlasalar bence çok daha güzel olur. Açarız bildirim emrkezini bakarız bluetooth açma yok hemen BAR ı yukarı kaydır hop 4 tane yeni grup gelir içlerinden Bluetoth yoksa bi daha kaydırırızUmarım anlatabilmişimdir
animasyon işlerinden anlasam yapardım animasyonunu valla
![]()
ama dediğin gibi hızlı ayar butonlarını aşağı doğru çektiğimizde yeni ayarlar gelse güzel olur
hani bavullarda şifreleme oluyor ya o mantıkta çalışsa
çevirdikce başka ayar gelse
aynı şeyi mi anlattık 
Aynen öyle çok iyi örnek verdin vallao şekilde istediğimizi bulana kadar aç kapat uğraştırır diye düşünüyorumama dediğin gibi hızlı ayar butonlarını aşağı doğru çektiğimizde yeni ayarlar gelse güzel olur
hani bavullarda şifreleme oluyor ya o mantıkta çalışsa
çevirdikce başka ayar gelse
aynı şeyi mi anlattık
![]()
ama tek farkı her ayar tek tek değişmeyecek 4 lü 4 lü değişecek ve 2 tane grup olsa da yeter buda 8 tane ayar anlamına gelir 8 tane ayarın neler olacağını da bizim seçimimize bırakırlar o zaman gayette hızlı olur
Hiç öyle aramayla uğraşılması gibi bir durum olmaz