Dexter Morgan
Üye
Madalyanı verdimGMD Elite satışa çıkmadığı için kullanamaması doğal![]()

Madalyanı verdimGMD Elite satışa çıkmadığı için kullanamaması doğal![]()

Madalyanı verdim
8.1 de ya da sonraki güncellemelerde sistem sınırlamasını kaldıracaklarını hiç sanmıyorum kaldıracak olsalar en başında böyle bir şey yapmazlardı , sadece basit bir dosya yönetici eklerler medyayı yonetebilmemiz için8.1 den çok şey bekliyorum. Güncelleme gelince ya devam ya tamam kararı alacağım. Sistem sınırlaması kalksın yeter. Gerisini zaten kullanıcılar halleder. Mickrosoft'a gerek bile kalmaz![]()
8.1 de ya da sonraki güncellemelerde sistem sınırlamasını kaldıracaklarını hiç sanmıyorum kaldıracak olsalar en başında böyle bir şey yapmazlardı , sadece basit bir dosya yönetici eklerler medyayı yonetebilmemiz için
8.1 de ya da sonraki güncellemelerde sistem sınırlamasını kaldıracaklarını hiç sanmıyorum kaldıracak olsalar en başında böyle bir şey yapmazlardı , sadece basit bir dosya yönetici eklerler medyayı yonetebilmemiz için
zaten tubidy den indirebılıosun muzık yaz googleye gır dene ben ındırıp dınlıorumWp8.1 ile internetten müzik indirilebilirmi sizde ??
Youmusic kullanıyorum. Çok iyi yaa. Youtube dan indiriyor, dolayısıyla seçenek de çok fazlaaudiotica 4 bence en iyisi
o programda ses kalitesi çok iyi indirmiyor. Audiotica da orjinal albüm müziklerini bulabiliyorsun.Youmusic kullanıyorum. Çok iyi yaa. Youtube dan indiriyor, dolayısıyla seçenek de çok fazla
192 indiriyorAudiotica 320 kbps ile mi indiriyor? Bana 320 lik ses kalitesi lazım
Bende hep farklı indiriyor192 indiriyor
160-192-224 daha 320'yi görmedim 
320'yi aratmıyor.Audiotica 320 kbps ile mi indiriyor? Bana 320 lik ses kalitesi lazım

Aynen ya bence çok saçma bir durum ya çok can sıkıcı oluyor çoğu zaman. Zaten internetimiz yavaş bide sayfanın bir daha açılmasını bekliyoruz yahu. Çokmu zor sayfanın bilgilerini bir süre tutması.Şimdi ali kemal abi buna da bir mantıklı neden bulur hee deriz :PinşaAllah şu 8.1 ile internet tarayıcısı da adam akıllı oturur..açılan sayfaların tekrar tekrar baştan açılması can sıkıcı..data sense bakıyorum internetin kotası oldukça fazla hep bu yüzden..

bildirim merkezi mi bu
bildirim merkezi iptal oldu gelmiyor. Onun yerine "işlem merkezi" geliyor.bildirim merkezi mi bu
İşlem merkezini biraz açar mısın abi. Okuyunca içime sancı girdi. O nasıl olacak?bildirim merkezi iptal oldu gelmiyor. Onun yerine "işlem merkezi" geliyor.