aynı şeyi çok yaşadım Avea'da. 5 aydır türkcelldeyim bir kere bile yaşamadım.Hayır sim kart kestirme değil. Dediğiniz gibi 3g 2g denedim hep :/ olmuyor![]()
dün bende de oldu geçici bir durum yeniden başlatmayı deneyinHayır sim kart kestirme değil. Dediğiniz gibi 3g 2g denedim hep :/ olmuyor![]()
bu konular için sabit konular var arkadaşlar
dün bende de oldu geçici bir durum yeniden başlatmayı deneyin
Yeni bir ekran görüntüsü daha geldi. Bu sefer ki çok daha güzel

orijinal Youtube uygulaması olmama ihtimali çok daha fazla ve bence değil. Mağazadaki Youtube hd uygulamasına daha çok benziyor o tilekimse görmemiş ama orda bir Youtube gördüm ben ?![]()
orijinal Youtube uygulaması olmama ihtimali çok daha fazla ve bence değil. Mağazadaki Youtube hd uygulamasına daha çok benziyor o tile
Yeni bir ekran görüntüsü daha geldi. Bu sefer ki çok daha güzel
Yok ya,bende ya tutarsa dedim yükledim ama herşey aynı gibi.bazı şeyler yüklendi ama nedir bilmiyorum.zaten araştırma fırsatım da olmadı hiç.En son Prewiev For Developers güncellenmesi hakkında konuşuyordunuz. güncellediniz mi? geldi mi 8.1 deneme sürümü?
eğer yeniden başlatma olarak telefonu kapatıp açmaktan bahsediyorsanız yaptım onu soft reset attım bataryayı sim kartı söktüm taktım yok olmuyor :/:/:/
sorunumun çözümünü buldum bu avea ya varya ne kadar beddua etsem az. Abi nasıl bir saçmalıktır acaba bu, aradım müşteri hizmetlerini öğrendim sorunu hattınızda hiç TL yok dedi paketinizi kullanmanız için en az 60 kruş bakiyeniz olması gerekiyor dedi. Resmen bi yaşıma daha girdim Bu resmen kocaman bir saçmalık türkcell de böyle bir şey yoktu vodefone da da olduğunu düşünmüyorum. Ama hala çözemediğim şu telefon en az 2 saat arama yapınca direk hattan düşüyordu gecenin ilerleyen saatlerinde 12 de falan arama yapabilmeniz için kontor yükleyin diye telesekreter sesi duymaya başladım. Yani anlaşılan şu ki aveada hatta düşmeler oluyor ki daha öncede çok sevef böyle hattan düşmeler yaşadım avea da. İlgilenen arkadaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum kusura bakmayın konuyu meşgul ettim anlayışınız için çok teşekkürler.dostum sorunun çözüldü mü..hattın avea ise normal..benim eski evladiyelik telefonda da hat gitmeleri oluyordu..avea nın halt etmesi işte..
Fotoğraftaki telefon 820 mi acabaYeni bir ekran görüntüsü daha geldi. Bu sefer ki çok daha güzel
)
sorunumun çözümünü buldum bu avea ya varya ne kadar beddua etsem az. Abi nasıl bir saçmalıktır acaba bu, aradım müşteri hizmetlerini öğrendim sorunu hattınızda hiç TL yok dedi paketinizi kullanmanız için en az 60 kruş bakiyeniz olması gerekiyor dedi. Resmen bi yaşıma daha girdim Bu resmen kocaman bir saçmalık türkcell de böyle bir şey yoktu vodefone da da olduğunu düşünmüyorum. Ama hala çözemediğim şu telefon en az 2 saat arama yapınca direk hattan düşüyordu gecenin ilerleyen saatlerinde 12 de falan arama yapabilmeniz için kontor yükleyin diye telesekreter sesi duymaya başladım. Yani anlaşılan şu ki aveada hatta düşmeler oluyor ki daha öncede çok sevef böyle hattan düşmeler yaşadım avea da. İlgilenen arkadaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum kusura bakmayın konuyu meşgul ettim anlayışınız için çok teşekkürler
ömür törpüsü'nün eş anlamlısı kendileriBi WP bi Avea bitirecek beni :PAvea ile her geçen gün yeni şeyler öğreniyor insanömür törpüsü'nün eş anlamlısı kendileri

Bi WP bi Avea bitirecek beni :P![]()