task bar anladığımız kadarıysa tam sayfa açılıyor ama bu yarıya kadar açılıyor, sanki şimdiki ayara ek şekilde butonla açılacak gibi duruyorFakat bu menünün task bardan mı yoksa ses düğmesine tek basmayla mı açılacağı konusunda bir bilgi yok.
Fakat bu menünün task bardan mı yoksa ses düğmesine tek basmayla mı açılacağı konusunda bir bilgi yok.

task bar anladığımız kadarıysa tam sayfa açılıyor ama bu yarıya kadar açılıyor, sanki şimdiki ayara ek şekilde butonla açılacak gibi duruyor
şöyle bir bakındım sızıntı çoğu yerde yok bile çok hızlısın abi
işimiz bumuhtemelen o şekilde olacak. Ve büyük ihtimalle geri ok tuşuna bir kere basmayla da kapanacak.aslında şu anda olduğu gibi açılsa ses seviyesini gösteren yeri aşağı çeksek detayları açılsa güzel olur bence![]()
Bence şubat sonunda 8.1'in tanıtımı yapılmaya başlanırken, ön izleme sürümü de 1-2 hafta içinde kullanıcılarla paylaşılır.Preview sürümü gelse de ne olacağını görsek ya 1 sene önce ocakta gelicekti sözde 8.1 hep sarkıyo güncellemeler
hocam yukardan çekmeli bar geleck mi acaba? en çok istediğim özellik. bide uygulamaları sd karta kurma olayı gelse tadından yenmez. son istek dosya yönetisiciBluetooth SIG sertikasyonunda Windows Phone 8.1 görüldü.

inşallah bunlar gelirhocam yukardan çekmeli bar geleck mi acaba? en çok istediğim özellik. bide uygulamaları sd karta kurma olayı gelse tadından yenmez. son istek dosya yönetisici![]()
bence gerek yok inş. cortanayla halledecez tabi bu sene gelirsenokia ms tam dokunmatiğe geçmiyor demekki eğer ses tuşuyla açılıyorsa

nokia N9 ile o geçişi yapmıştı ama wp yapamadı daha bir iki ay daha var belli olmaznokia ms tam dokunmatiğe geçmiyor demekki eğer ses tuşuyla açılıyorsa
Cortana gelecekte ona türkçe öğretecekler de ohooooooo...En iyisi ben bir ingilizce kursuna yazılayımbence gerek yok inş. cortanayla halledecez tabi bu sene gelirse![]()

Dostum şu kurs iki kişilik olsun. Belki indirim alırız , hatta pazarlık yaparız. Forumda 2.5 m civarında üye var. Yap bir güzellik ayağımız alışsın, müşteri getiririz falan.Cortana gelecekte ona türkçe öğretecekler de ohooooooo...En iyisi ben bir ingilizce kursuna yazılayım![]()
))sim kart kesim mi micro mu, bir de şebeke ayarlarında oynama yap 2g,3g değiştir veriyi aç kapa gibiAeitkadaşalar acil yardım!! Avealıyım lm820 kullanıyorum 1 saattir ne mesajlarım gidiyor nede aramalarımı yapabiliyorum arama yapınca hemen bitirildi diyor. Mesajlarda gitmiyor ama bana mesaj geliyor. Acaba telefondan mı kaynaklı yoksa aveadan mı
sanırsam aveanın büyük hatları ile mikro hatşaeının çipi farklı bence kırılmış sim kart kullanıyorsunuzAeitkadaşalar acil yardım!! Avealıyım lm820 kullanıyorum 1 saattir ne mesajlarım gidiyor nede aramalarımı yapabiliyorum arama yapınca hemen bitirildi diyor. Mesajlarda gitmiyor ama bana mesaj geliyor. Acaba telefondan mı kaynaklı yoksa aveadan mı