4MaGuS
Üye
o lumia 1020 nin nokia içerisinde kendi adlandırması idi yani tüm 1020ler öyle olması gerekiyor birnevi 41mp sıralamışalr gibi 808 ve 909 gibicevap için teşekkür kardeşim belki çok soru soruyoruz ama geçen farkettim 1020 de cihaz hakkında model 909 olarak görünüyor türkcelden alınma normal sürümlerde de 909 mu yoksa turkcele hasmı merak ettim.
teşekkürler kardeşimo lumia 1020 nin nokia içerisinde kendi adlandırması idi yani tüm 1020ler öyle olması gerekiyor birnevi 41mp sıralamışalr gibi 808 ve 909 gibi
Aaa dogru tamam, unuttum ben onuvideo ve müzik Abd'deki kullanıcılarda ayrıldı bile. Burada da,paylaşmıştık. Xbox müzik ve Xbox video oldu.
Microsoft bazı developerlara 8.1 in sdklarını göndermeye başlamış sanırım
bilgi doğru. Seçilmiş bazı Developer ve yakın yretim ortaklarıyla sdk paylaşıldı.Bahsi geçen bilginin kaynağı mevcut mu? !8.1 SDK developer seçimindeki kriterleri merak ettim doğrusu. Ayrıca cihazlarda 8.1 yüklü olmayacağı için SDK ile sorun yaşanacaktır (API'ler ve bazı sistem dosyaları eksik kalacaktır, wp8.1 dağıtılacak o halde tek çözüm). Verdiğiniz bilgi enteresan geldi sadece.
Teşekkürler.
You’ll be able to get your hands on Windows Phone 8.1 in early April
Nisan ayı başlarında Windows Phone 8.1 elinizde olabilir.
620ye daha Black gelmediYou’ll be able to get your hands on Windows Phone 8.1 in early April
bilgi doğru. Seçilmiş bazı Developer ve yakın yretim ortaklarıyla sdk paylaşıldı.
Bana da bir davetiye gönderdiler. Gönderilen kişiler neye göre seçildi onu merak etmiştim.
o mesajda belirtilmek istenen Windows Phone 8.1'i Developer Preview ile Nisan başında kurulabileceği.620ye daha Black gelmedi8.1i de yaz bitmeden verseler yeter nisanda vereceklerini hiiiç sanmıyorum hele Nokia ben şunu eklicem bunu eklicem derse
????????????????????????????????????????????????????????Bana da bir davetiye gönderdiler. Gönderilen kişiler neye göre seçildi onu merak etmiştim.
????????????????????????????????????????????????????????
You’ll be able to get your hands on Windows Phone 8.1 in early April
ben lumia 925'te sorun yaşamamıştım. Şarj problem olmuştu sadece. Bu sefer de kaçırmam hemen yüklerimOn izleme surumunu blackte yüklemiştim telefon çok kararsızlaşmıştı stabilliğine olumsuz çok etkileri oldu sırf bu yüzden flasladım bu sefer on izlemeyi kurmam. Nokia temiz temiz testlerini yapsın öyle alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?