Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Yorumlar konu dahilinde devam etsin arkadaşlar.
Karşılıklı tartışmaya girmemeye dikkat edelim.
Anlayışınız için teşekkürler.

Tepkiler: Serhan
cortana geldiğinde insanlar "telefonla konuşmak" kelime grubunu ne kadar yanlış anladıklarını farkedecekler..

OozyStaw

Üye
Ekran görüntüsünde "How I met Your Mother" yazıyor ve solunda Youtube sağında Music player.Eğer o satırı medya satırı olarak sayarsak windows 8.1 de video oynatma kodekleri arttırılmış olacak ve Video müzikten ayrılmış olacak gibi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
video ve müzik Abd'deki kullanıcılarda ayrıldı bile. Burada da,paylaşmıştık. Xbox müzik ve Xbox video oldu.

dakamon

Üye
Arkadaşlar benim ekranda piksel yanması olmuş ekranında altındaki mesajlardaki o gönder tuşu olan yuvarlaklar ekrana kazınmış garantiye versem değişim yaparlar mı ekranı

Serhan

Üye
Büyük canlı kutucuk nasıl olacak acaba ? Ekran görüntüsü Varmı henüz ?

efeler12

Üye
3 kolon gelmez denmiş ben gene deşicem ama belli olmaz bence bu hack vs hep onun için çıktı,1520m de de 3. Kolon görülmüştü sanırım eğer o 5" den küçükse ve 3 kolon olursa bize de gelecek sonuç olarak

1520 yi es geç 920 de de 3. kolon görüldü diye hatırlıyorum ben

HeroMR

Üye
Lumia 625 4.7 inch ama ekran çözünürlüğü yetmiyor.

csH

Üye
hangi telefon o

KenanK

Üye

bu seçenekler eklenecek sanırım.

fraps34

Üye
Yukarıda ki L920 fotoğrafı tamamen sahtedir . Çünkü L920 nin ortasında ki Windows logosu ışığı L925 gibi bağımsız değildir. Tek bir led lamba ile tüm alt ışıklar yanar. Yazılımla istediğiniz tek bir logoyu yakamazsınız

Son düzenleme:

csH

Üye
o hackli l920 dir ona bakarsan 3. kolon da yok 920de sadece Windows logosuna mı takıldın