uc browser kullanıyorum bazen güzel Bir tarayıcı symbian kullanırken de onu kullanıyordum Youtube dan video indirebiliyorum ama kitaplığa eklenmiyor ve genel olarak biraz hız problemi var
evet 340'a yakın puan alıyorum. Fakat puanlama listesini kontrol ederseniz kapalı bir işletim sistemi olan windows phone ie10 mobile tarayıcısında güvenlikten 20puan kırpılmış.
Ayrıca ie11 mobile ile bu puanın 380-400 civarına çıkacağını tahmin ediyorum.
olabilir yüklenenleri direk kitaplıklara atabilir belki. ben şu an mp3finder kullanıyorum ama mağazadan kaldırılmış gayet güzel bir indirme programıydı halbuki
olabilir yüklenenleri direk kitaplıklara atabilir belki. ben şu an mp3finder kullanıyorum ama mağazadan kaldırılmış gayet güzel bir indirme programıydı halbuki
evet 340'a yakın puan alıyorum. Fakat puanlama listesini kontrol ederseniz kapalı bir işletim sistemi olan windows phone ie10 mobile tarayıcısında güvenlikten 20puan kırpılmış.
Ayrıca ie11 mobile ile bu puanın 380-400 civarına çıkacağını tahmin ediyorum.
o değerlerin benim gözümde bir anlamı yok. Ama İE11'de OpenGL desteği olacağı biliniyor. Bu da 2D/3D grafik desteği demektir. html5test'in OpenGL puanı 25.
ayrıca bazı yeni desteklerin de sağlanacağı belirtiliyordu.
Edit
web sayfası yükleme sürelerini kısaltmak için google tarafından tasarlanmış SDPY adında r teknoloji de ie11'de kullanılabilir.
flash olmaması kötü html 5 her sitede kullanılmıyor ben 1520 Alayım diyorum Tablet niyetine internetten ufak tefek birşeyler bakmak için eşime vericem ama flash yok malum pc lerde var tabletlerde varmı flash
yada 1520 Alsam düşündüğüm gibi rahat kullanırmı sizce sitelerin % kaçı açılır falan sorunsuz kullanırmıyım yoksa bir pc ihtiyaç olurmu şuan 920 yi kullanıyoruz sıkıntı yok ama size de sorayım dedim HTML mevzu açılmışken
olabilir aslında iki üç gündür gmd kullanıyordum mecburen. Bugün telefon elime geçti geri. Hız'ın alışkanlığı da kötü denek ki şu wp'nin menü geçişler yok mu
olabilir aslında iki üç gündür gmd kullanıyordum mecburen. Bugün telefon elime geçti geri. Hız'ın alışkanlığı da kötü denek ki şu wp'nin menü geçişler yok mu
8.1 den çok şey bekliyorum. Güncelleme gelince ya devam ya tamam kararı alacağım. Sistem sınırlaması kalksın yeter. Gerisini zaten kullanıcılar halleder. Mickrosoft'a gerek bile kalmaz