8.1 gelince eksikler ve istekler listesi için tekrar konu açıp aynı şekilde oylama yapılacak mı ? Bence yapılsın ne eksik ne değil daha belirgin olarak görüyoruz en azından güncelleme ile hangi isteklerimize cevap bulabilmişler onu görüyoruz
Evet peşpeşe sızıntılardan sonra arada boşluk olunca öyle oluyor insan.
Ancak az kaldı sıkın dişinizi, 18 gün sonra pek çok soru cevap bulmaya başlayacak.
İyi de tahmin olayı sadece genel kelimelerde geçerli. Gta sa yazayım derken gta da yazması normal değil mi? Çünkü özel isim ve ayrıca İngilizce özel bir isim.
geleceğim yazarsan başka tahminde bulunmaz ve gelecek olarak düzeltmez. Klavye gayet güzel sadece kelimeleri yanlış yazıyoruz bazen benimde başıma geliyor
klavye Türkçeyi derslerdeki gibi yazarsan 10 numara ben o şekilde kullanıyorum ve tahmin ozelliği çok iyi bazen sadece tahminlerden yazıyorum sadece 2 defa harf kullanarak bu tabiki biraz da klavyeyi uzun zamandır kullanıyor olmakla ilgili ne yazacağımı tahmin ediyo artık
Arkadaşlar bu işlerden anlayan biri bana net bir cevap verirse sevinirim ..
İleri tarihlerde 8.1 güncellemesi ile yada bir uygulama olarak alttaki tuşların titreşimini kapatmak mümkün olacak mı ? Ve ayrıca bir başka merak ettiğim nokta htc telefonlar için numara engelleme gibi nokiaya has özellikler kullanıma açılacak mı ?
Bunlar hakkında bir bilgisi olan sağda solda bir yazı okuyan bir haber alan duyan varmıdır ?
Arkadaşlar bu işlerden anlayan biri bana net bir cevap verirse sevinirim ..
İleri tarihlerde 8.1 güncellemesi ile yada bir uygulama olarak alttaki tuşların titreşimini kapatmak mümkün olacak mı ? Ve ayrıca bir başka merak ettiğim nokta htc telefonlar için numara engelleme gibi nokiaya has özellikler kullanıma açılacak mı ?
Bunlar hakkında bir bilgisi olan sağda solda bir yazı okuyan bir haber alan duyan varmıdır ?
titreşim ayarıyla ilgili bir ekran görüntüsü paylaşmıştım. Ayarlar/Dokun menüsünde altta yazan açıklamada Windows Tuşları dikkatinizi çekmiştir. "Dokun" menüsü yakında bir güncellemeyle o tuşları yönetmeyi sağlayabilir.
numara engelleme konusunda ise ayarlardaki "arama ve sms filtreleme" işinizi görmüyor mu?