Umarım inşallah erken gelir çok isteriz bunu ama şöyle söylim nokia 8.1 li lumiaları şubat 27 de tanıtmadan vermezler diye düşünüyorum. Bu işin kaymağını önce nokia ya yedirtirler sonra yayınlarlar.
Köşedeki ayarlar simgesi de bize ayarlara hızlı bir eşim olacağını gösteriyor sanırım çok basit ve aşırı sade bir görüntü biraz da cafcaflı yapabilirlermiş
Kontrollerden biri zil sesini ayarlamaya yararken, diğeri uygulamalar ve medya seslerini ayarlamaya yarıyor.
Ayar penceresinde ayrıca "ekran görüntüsü alırken çıkan sesi" de kapatıp açabiliyorsunuz.
Sağ alttaki ayar simgesi sanırım ayarlardaki ses ayarına götürecekmiş dokununca. Yani daha detaylı ayar yapmak istersen bi kısayol gibib ir şey olacak ses ayarları için
Ucuz işçi düşük vergi nedeniyle çoğu firma çine fabrika açıyor orada üretim yapıyor ya herhalde o fabrikalardaki mühendisler yada çalışanlar bu görüntüleri sızdırıyorlar.
ben sizin yerinizde olsam gider iphone alırım. ben android kullanıyorum ama hepsi hikayeymiş. yani paraya kıyıp alacan ayfonu. wp android falan sorun yuvası basacan parayı alacan ayfonu