dilmenibrahim
Üye
Bekle başkalarıda cevap versinben eminim
Haklısın kimse gerçek bir tarih veremez
Bekle başkalarıda cevap versinben eminim
8.1 olmadan nasıl yaşam süreci başlar ya bu nasıl birşey bizi dolandırıyorlar.Yahu bir şey biliyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz arkadaşlar ya. Özellikle 10 kere söyledik bir kere daha söylemeyelim diye detaya girmiyoruzBakın ayın 24 ü 8.1 in destek ömrünün başladığı tarih 2017 de desteğinin bittiği tarih. İnsanlar bu tarihi yayın tarihi sanıyor ama öyle değil. Resmi bir tarih yok bu sadece prosedürlük bir durum. Ms isterse bu gün isterse temmuzda yayınlar yayın tarihi ile destek ömrünün başladığı tarih aynı olmak zorunda değil. Şimdi siz 24 ü diye inanacaksınız gelmeyince bir ton tantana olacak
o yüzden bunu bilin öyle kendinizi hazırlayın.
Sakin,bu kadar agresifliğe gerek yok.
24ünde başlıyacak diye sabırla hepimiz bekliyoruz
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

8.1 olmadan nasıl yaşam süreci başlar ya bu nasıl birşey bizi dolandırıyorlar.

büyütüyorsunuz bencearkadaşlar güncellemenin tam sürümünde sadece beta da olmayanlar mı gelecek yoksa yine ekleme falan olur mu ?

betanın amacı hataların farkedilip giderilmesi zaten onu herkes biliyor benim sorduğum mesela çift tıklama ile ekran kilitlenmesi ya da tanıtımda gösterilen Windows pc ile Windows Phone arasındaki uyumluluk ne oldu ? Telefondan renk değiştirince pc de değişiyordu falanTam bişey diyemem ama eklemeler olabilir ayrıca betadan final surume geçince hatalar giderilecek.
{°≥°}
o renk değişimi var zaten daha önceden deyenler vardı onun dışında bir kaç ekstra özellik gelme ihtimali vardı sanarım ama neler emin değilimbetanın amacı hataların farkedilip giderilmesi zaten onu herkes biliyor benim sorduğum mesela çift tıklama ile ekran kilitlenmesi ya da tanıtımda gösterilen Windows pc ile Windows Phone arasındaki uyumluluk ne oldu ? Telefondan renk değiştirince pc de değişiyordu falan
Yapma ya. Yazık biz bekleyenlere.520ler falan ağustosun sonunu bulur.1320 1520 falan temmuzun başında alır.24 haziranda bişey olmayacak![]()

Daha önce de bahsedilmişti, evet bende de oluyor ama çok hızlı olması lazım.Arkadaşlar hepinizden bir şey denemenizi istiyorum. Mesela ekran kilitliyken çift tıkla uyandır aktif halde olacak. Ardından kilitleyeceksiniz ve sonra ekrana iki değil 4-5 kere tıklayacaksınız. Bende 5 kere yapınca hemen açılıp kapatıyor bir saniyede. Hatta şöyle diyeyim çift sayılar değil de tek sayılar ile tıklayın. Bakalım sizde de oluyor mu? Yoksa sadece bendemi bu hata.
Telgrafla gönderildi.
Daha önce de bahsedilmişti, evet bende de oluyor ama çok hızlı olması lazım.
Evet çok seri yapınca bende de şimdi oldu