Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
batarya için güncelleme denildi bakalım nasıl olacak, telefonu sıfırladım ve başlangıçta da yeni bir başlangıç seçeneğini seçtim yani telefona eski uygulamalar yüklenmeyecek hiçbir veri olmayacak, belli başlı ve kendim sürekli kullandığım uygulamaları yükledim batarya da sıfırlandı kapandı telefon ve şimdi fulledim ve tertemiz bir telefonla yeni güncellemeyi test etmiş olacam herhalde bu güncellemeyi en verimli kullanacak kişiyim, bakalım batarya gerçekten farkettirecekmi kendini, bana göre 8.1 le daha öncekine göre kısalmıştı batarya ömrü, şimdi biraz iyileştirmişlerdir umarım.

serinaga

serinaga

Üye
batarya için güncelleme denildi bakalım nasıl olacak, telefonu sıfırladım ve başlangıçta da yeni bir başlangıç seçeneğini seçtim yani telefona eski uygulamalar yüklenmeyecek hiçbir veri olmayacak, belli başlı ve kendim sürekli kullandığım uygulamaları yükledim batarya da sıfırlandı kapandı telefon ve şimdi fulledim ve tertemiz bir telefonla yeni güncellemeyi test etmiş olacam herhalde bu güncellemeyi en verimli kullanacak kişiyim, bakalım batarya gerçekten farkettirecekmi kendini, bana göre 8.1 le daha öncekine göre kısalmıştı batarya ömrü, şimdi biraz iyileştirmişlerdir umarım.

İyi haberlerini bekliyoruz ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:) ne tesadüf bir çok kişinin kulaklığı bozuk ve ne tesadüf hepsinin sağ tarafı bozuk ve ne tesadüf telefona reset atınca hepsinin de kulaklığı tamir oluyor kendi kendine :)

Bende niye oyle bir problem yok ?

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

efeler12

efeler12

Üye
şarj dünkü güncelleme ile daha kötü oldu daha çok şarj yiyor-lumia 920

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
PureFood

PureFood

Üye
Bende şarjda sıkıntı yok yine aynı değişim hissedemedim.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şarj konusunda bende sıkıntı vardı inşallah bu güncelleme ile düzelir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
620 ye yeni gelen güncellemeyi yüklemek üzereyim. Bitince Full format atacağım. Sıfır kurulum ile birlikte bakalım batarya performansına etkisi olacak mı?!Birde oyun program herşeyi hafıza kartına taşıyınca uygulamaları yeniden yüklemek gerekiyor mu acaba. Ona göre format atacağım.

beats

beats

Üye
620 ye yeni gelen güncellemeyi yüklemek üzereyim. Bitince fu ll format atacağım. Sıfır kurulum ile birlikte bakalım batarya performansına etkisi olacak mı?!Birde oyun program herşeyi hafıza kartına taşıyınca uygulamaları yeniden yüklemek gerekiyor mu acaba. Ona göre format atacağım.
Sanırım tekrar yüklemek gerekiyor, galiba skynet yazmıştı cihaz hafızasında kayıt defteri gibi birşey var sanırım bu yüzden fotmattan sonra hafıza kartındaki uygulamalar yüklü olduğu halde görünmüyordu. Sorunun cevabı için @skynet e bağlanıyoruz...
(Uyarı: 3G servisi bağlanmayı geciktirebilir.)

skynet

Üye
620 ye yeni gelen güncellemeyi yüklemek üzereyim. Bitince fu ll format atacağım. Sıfır kurulum ile birlikte bakalım batarya performansına etkisi olacak mı?!Birde oyun program herşeyi hafıza kartına taşıyınca uygulamaları yeniden yüklemek gerekiyor mu acaba. Ona göre format atacağım.
Hocam ben 2 defa sd karta uygulama oyunları atıp sıfırlamıştım ama sıfırlama işleminden sonra sd karttaki uygulama oyunlar kullanılmıyor tabi bu dünkü güncellemede bu sorun düzeldiyse ona bir şey diyemem :)

• Beğen
Tepkiler: beats
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam ben 2 defa sd karta uygulama oyunları atıp sıfırlamıştım ama sıfırlama işleminden sonra sd karttaki uygulama oyunlar kullanılmıyor tabi bu dünkü güncellemede bu sorun düzeldiyse ona bir şey diyemem :)

O zaman gönüllü olarak bu işi yapacağım. Ya herru ya merru.

(Güncelleme yüklerken bataryayı resmen sömürmüş ya laaaa. %60 dan %12 ye düştü. Çüşünüz diyorum.!!!)

Batarya biraz dolsun formatı basacağım:)

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus ve skynet
m542tf

m542tf

Üye
L620 şarjda iyileşme var sanırım. Bekleme modunda 7 saatte % 1 şarj azalmış.

skynet

Üye
Ben güncellemeyi şarj %37 iken yükledim bitiğinde %21 di :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Batarya canavarı oldum resmen:) 10.000 mah bataryalı telefon istiyorum. :kop2::kop2: (Acaba akü mü kullansam )

Edit : Halen uygulamaları geri yüklemekle meşgul telefon:) Bitsin formatlıyorum.
Sonucu bende merak etmeye başladım:)An itibariyle format attım. Uygulamalar listede yok. Geri yükleme ile bir de nur topu gibi erişim noktası sorunum oldu :kop2::kop2:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386, DenizhaNq ve skynet

skynet

Üye
Batarya canavarı oldum resmen:) 10.000 mah bataryalı telefon istiyorum. :kop2::kop2: (Acaba akü mü kullansam )

Edit : Halen uygulamaları geri yüklemekle meşgul telefon:) Bitsin formatlıyorum.
Sonucu bende merak etmeye başladım:)An itibariyle format attım. Uygulamalar listede yok. Geri yükleme ile bir de nur topu gibi erişim noktası sorunum oldu :kop2::kop2:
Hocam + birde diğer bölümü sorunun oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tüm uygulamaları hafıza kartının içine atıyorum. Final sürümü gelince at formatı :))

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sıkıntı yok

#suseninhayatınhayatınasahipçık

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Erişim noktası sorununu manuel yapılandırma ile çözdüm. 2 saattir uygulamaları geri yükleme ile boğuşuyorum. Yakın bir zamanda mağazadan xapları indirip 32 gb karta dolduracağım:kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler bu güncelleme ile bataryanın daha hızlı bitme özelliği gelmiş olabilir mi söyleyin. ona göre yüklüyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler bu güncelleme ile bataryanın daha hızlı bitme özelliği gelmiş olabilir mi söyleyin. ona göre yüklüyorum
Gönüllü olarak o testerliği yapıyorum. Eskiden 2g sanki çok ısınıyordu. Şimdi 3g açık ısınma azaldı. Batarya performansı için yarına bilgi verebilirim. Gece bataryayı doldurup boşta bırakacağım.

Edit : Gözlerim yaşardı yeminle. Isınma sorunu çözüldü. 3g açık ve ısınma yok denecek kadar az. Batarya performansı için şimdilik bir şey diyemiyorum. Tamamen bitirip test edeceğim. (Lumia 620)

Son düzenleme:

Üst Alt