PureFood
Üye
Hocam bu bozma güncellemesi resmenValla ilk 8.1'i yüklediğimde nadir olurdu reset ama bu son düzeltme güncellemesinden sonra benim cihaz sapıttı![]()
Her cihazda kafasına göre çalışıyor bu sistem 
Hocam bu bozma güncellemesi resmenValla ilk 8.1'i yüklediğimde nadir olurdu reset ama bu son düzeltme güncellemesinden sonra benim cihaz sapıttı![]()
Her cihazda kafasına göre çalışıyor bu sistem 
yüklemek için hazırlanıyor %52
@OttomaN TigeRBen güncellemeye gece başlasam bile, yine senden önce test ederim.Bende yine en son biter kesin.
Telefon aşırı yüklü olduğu için çarkların bitmesi asırlar sürüyor@OttomaN TigeR

az önce çarkların dönmesi işlemi bitti ve telefon yeniden başladıBende yine en son biter kesin.
Telefon aşırı yüklü olduğu için çarkların bitmesi asırlar sürüyor@OttomaN TigeR

Telefon bugün kilit ekranı parolasını girerken dondu, dedim reset geliyoooooor... Geldi de, 8.1'deki üçüncü reset oldu bu. 8.0'da taş çatlasa iki kez olmuştur, ama lafım yok tabi. Laf yapma hakkım da yok bunu biliyorum.
Yükleme için hazırlanıyor 21mb lik güncelleme. İçeriği hakkımda bilgi var mı ?
az önce güncelleme bitti şu an için yeni bir şey göremedim muhtemelen yine düzeltme güncellemesi yükledikŞarjım az oturduğum yerden kalkmaya uşendim neler yeni ona göre şarja takayım telefonu
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Henüz bitiren ve deneyen yok galiba,benim çarklar daha yolun başındaŞarjım az oturduğum yerden kalkmaya uşendim neler yeni ona göre şarja takayım telefonu
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

az önce güncelleme bitti şu an için yeni bir şey göremedim muhtemelen yine düzeltme güncellemesi yükledik![]()

Ben hala çarklarla bakışıyorum
Bitiren varsa şöyle bir göz gezdirip değişiklikleri paylaşsın.
Çok bir şey geldiğini sanmıyorum ama umarım en azından gözle görülebilecek bir şey gelmiştir.

Bakıyorum ama maalesef hala bi şey göremedim bu kadar kıyıya köşeye saklamamışlardır herhaldeAyarları ve menüleri iyice bir karıştır, belki kıyıda köşede yeni bir şey vardır![]()