Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Valla ilk 8.1'i yüklediğimde nadir olurdu reset ama bu son düzeltme güncellemesinden sonra benim cihaz sapıttı :)
Hocam bu bozma güncellemesi resmen :D Her cihazda kafasına göre çalışıyor bu sistem :D

• Beğen
Tepkiler: skynet

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
8,1 kimine iyi geldi kimine kötü bazı arkadaşlar şikayetçi olsada bazı kişiler de neredeyse arıza hata vs yok iyi çalışıyor bakalım gerçek sürüm neler getirecek bende tek eksik face yer bildiri zor yapıyor yeri algılamıyor onun dışında kötü giden birşey yok

alical33

alical33

Üye
Bende de ara sıra oyunalrda ve geçişlerde takılma oluyor soft reset atıyorum duzeliyor final surumde böyle olmaz buyuk ihtimalle

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Az önce güncelleme geldi.
Çarklar dönüyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
yüklemek için hazırlanıyor %52

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, Rock Ve Roll ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve bulutsuzgece
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bende yine en son biter kesin.
Telefon aşırı yüklü olduğu için çarkların bitmesi asırlar sürüyor :kıskıs: @OttomaN TigeR
az önce çarkların dönmesi işlemi bitti ve telefon yeniden başladı :p
veriler taşınıyor şu an

alical33

alical33

Üye
Yükleme için hazırlanıyor 21mb lik güncelleme. İçeriği hakkımda bilgi var mı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
%94

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şarjım az oturduğum yerden kalkmaya uşendim neler yeni ona göre şarja takayım telefonu :D

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben hala çarklarla bakışıyorum :)
Bitiren varsa şöyle bir göz gezdirip değişiklikleri paylaşsın.
Çok bir şey geldiğini sanmıyorum ama umarım en azından gözle görülebilecek bir şey gelmiştir.

emz

emz

Üye
Telefon bugün kilit ekranı parolasını girerken dondu, dedim reset geliyoooooor... Geldi de, 8.1'deki üçüncü reset oldu bu. 8.0'da taş çatlasa iki kez olmuştur, ama lafım yok tabi. Laf yapma hakkım da yok bunu biliyorum.

Aynısı bende de olmaya başladı. Artık son bir aydır her gün en az bir tane soft reset atar oldum. Arada da kendini kapıyor. Resetliyor yani. Bende yaklaşık 4-5 kere oldu bu olay. Ama bazen hissediliyor ben o anda telefonu kilitliyorum tuştan bir süre sonra açıyorum etkili oluyor, düzeliyor. Ama kilit ekranında resetlemeyi bende de yaptı. Kilitte bir sıkıntı var.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şarjım az oturduğum yerden kalkmaya uşendim neler yeni ona göre şarja takayım telefonu :D

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Henüz bitiren ve deneyen yok galiba,benim çarklar daha yolun başında:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
az önce güncelleme bitti şu an için yeni bir şey göremedim muhtemelen yine düzeltme güncellemesi yükledik:kotu:

Ayarları ve menüleri iyice bir karıştır, belki kıyıda köşede yeni bir şey vardır :)

emz

emz

Üye
Ben hala çarklarla bakışıyorum :)
Bitiren varsa şöyle bir göz gezdirip değişiklikleri paylaşsın.
Çok bir şey geldiğini sanmıyorum ama umarım en azından gözle görülebilecek bir şey gelmiştir.

Umarım Özgür abi. Artık ufak bir eklemeler gelse daha hoş olur. Böyle finale sakladıkları özelliklerden azı gelse yeter. Maksat uğraştırsın. :)

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
alical33

alical33

Üye
Güncelleme bitti ama yeni bişey fark etmedim

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
alical33

alical33